• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Kadınlar Buna Bayılacak. Usta Aşçıların Herkesten S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı

Kadınlar Buna Bayılacak. Usta Aşçıların Herkesten S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı
S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı

Yemek yapmak ayrı bir ustalık gerektirir. Herkes önüne gelen tarifi açıp yapamaz. Her şeyin ayrıntısı p-üf noktası incelikleri vardır. Yemeğin lezzeti sevgiden gelir. Yemek yaparken severek yapıyorsanız o sevgi onun içine işler ve daha lezzetli olmasını sağlar. Yemeğin tadı damağımda senin sevgin ise yüreğimi doyurmaktadır.

1-20190126203601.jpg

Bundan daha güzel mutluluk olabilir mi? Usta Aşçıların Herkesten S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı 1- Patates pişirirken patatesin suyuna bir kaşık sirke koyun. Hem çok daha lezzetli hem de rengi sapsarı olur.2- Domatesin kabuklarını daha kolay soymak için önce kaynar suya batırıp çıkarın sonrada bıçağın tersiyle üzerini sıyırın. 3- Pilavınızın taze ve taneli kalmasını istiyorsanız eğer bir kabın içine suyu koyup k-aynattıktan sonra pilav tenceresini içine koyup pilavınızı ısıtın.4- Çatlamış olan yumurtayı h-aşlamak için çatlayan yerine limon sürün ve yumurtayı bir kaşığın içine koyup k-aynadıktan sonra 5 dakika h-aşlayın. Yumurtanız s-orunsuz bir şekilde hazır olacaktır.

2-20190126203601.jpg

5- Sosislerinizi ç-atlatmadan k-ızartmak istiyorsanız eğer k-ızartmadan önce üzerine iğneyle d-elikler açın. 6- Tavada yapacağınız ciğerin yumuşacık olmasını istiyorsanız eğer k-ızartma ununa bir tatlı kaşığı karbonat ilave edin. 7- Açtığınız hamurun hafif olmasını istiyorsanız içine bir miktar soda ilave edin. 8- Balığınızın çıtır çıtır olmasını istiyorsanız eğer önce bir miktar sütün içine batırıp sonra unlayarak tavaya atın. 9- Ispanağınızın lezzetli olmasını istiyorsanız eğer çok az su ilave edin. Bırakın ıspanağınız kendi suyuyla pişsin. 10- Çorbanın t-aşması her kadının k-abusudur. Bunu e-ngellemek için çorbanın içine iki küp buz atmanız yeterli olacaktır.

3-835.jpg

11- Tavuğunuzun çıtır çıtır olması için pişirirken üzerine sürdüğünüz yağa bir miktar şeker ilave edin. 12- Buzluktan çıkan etin çabuk çözülmesini sağlamak için bir kaba su ve tuz koyup eti içine koyun. 13- Tereyağın y-anmasını e-ngellemek için içine bir damla zeytinyağı damlatın. Kaynak:hamaratabla . com

Bu haber toplam 4992 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.