• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Karaciğeri Ve Beyni Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Bulamazsınız

Karaciğeri Ve Beyni Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Bulamazsınız
Etkili Bir Karışım Bulamazsınız

Evinizde kolayca hazırlayacağınız dünyanın en değerli sütü “Altın süt”ün mucizevi faydaları mevcut.Bir çok hastalığa şifa olan bu karışım sadece iki malzemeyle hazırlanıyor. Kolon,sinir sistemi,kemik dokusu ve eklem ağrılarında kullanılan bitkisel bir tedavi yöntemidir. 

2-20190126193531.jpg

Günümüzdeki bir çok insanın problemi romatizma ve artrite gibi eklem hastalıklarında da bu şifalı karışımı uygulayabiliriz. Süt bağışıklık sistemimizi güçlendirip,kansere karşı önlem alır. Antik çağlardan günümüze kadar ulaşan alternatif tıbbın her alanında kullanılan zerdeçalın da antioksidan, antikanser ve vücut direncini arttırıcı özellikleri dışında 600’e yakın da yararı var. Bu iki özel madde karışınca, vücudumuzdaki toksinleri temizlemede ve sindirim sistemimizi düzenlemede çok etkili bir mucize ortaya çıkıyor. En önemli özelliklerinden bir tanesi bu karışımının romatizmal eklem ağrılarını tedavi edici özelliği olması. Aynı zamanda bu şifa kaynağı karışım aynı zamanda karaciğeri de temizleyici özellik taşıyor.

3-833.jpg

Bir diğer önemli faydası da bu karışım gece yatmadan önce tüketildiğinde yağlarınızı yakar. Ve eğer spor sonrası içilirse, kaslarınızı yenileyerek, vücudunuzu onarır, tazeler. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği bulunan altın süt, aynı zamanda kansere karşı da koruma sağlayan çok özel bir karışım. Altın Süt Nasıl Hazırlanır? * 40 gram zerdeçal (yaklaşık 3 yemek kaşığı) * 1 su bardağından biraz daha az su (100-150 ml su) * Süt Yapılışı Su ve toz zerdeçalı güzelce karıştırın. Karışımı bir cezve içinde ocağa alarak, yaklaşık 8 dakika kaynatın. Karışımın macun kıvamına gelmesi gerekiyor. Eğer karışım macum kıvamına gelmeyip, katı bir hal alırsa bir miktar daha su ilave edebilirsiniz.. Macun kıvamına geldikten sonra ocağın altını kapatın.

4-530.jpg

Hazırlanan karışım 40 gün boyunca buzdolabında muhafaza edin. Kullanımı: Bu karışımdan her sabah ve her akşam, günde 2 defa 1 çay kaşığı macunu 1 bardak süt ile karıştırarak tüketiniz. Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…

Bu haber toplam 7469 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.