• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

BUKET AYDININ ALTI SENELİK EŞİ ORTAYA ÇIKTI

BUKET AYDININ ALTI SENELİK EŞİ ORTAYA ÇIKTI
BUKET AYDININ ALTI SENELİK EŞİ ORTAYA ÇIKTI

Buket Aydın’ın 6 Senelik Eşi Ortaya Çıktı BAKIN KİMMİŞ..Buket Aydın’ın 6 Senelik Eşi Ortaya Çıktı Buket Aydın’ın 6 senelik eşi ortaya çıktı. Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın’ın görevine son verildiği iddiaları ortaya çıktı. 

Bunun üzerine ünlü ismin eşi kim merak konusu oldu. Buket Aydın’ın eşi Erce Baykan kimdir, kaç yaşında, nereli, gibi sorular sormaya başlandı. Biz de konu hakkında tüm ayrıntıları haberimizde anlattık . Peki Buket Aydın’ın eşi Erce Baykal kimdir? İşte tüm detaylar… Ünlü sunucunun ki kez görevden alındığı iddiasıyla gündeme gelen Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın’ın, 6 senelik eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? İşte Buket Aydın’ın eşi Erce Baykal. Kanal D haber başkanı Buket Aydın, iş adamı Erce Baykal ile 2013 yılında evlenmeye karar verdi. Ünlü çift balayı için Paris’e gitmeyi tercih etti.

Buket Aydın’ın 2013 senesinde nikah masasına oturduğu Erce Baykal, 2005 yılında Işık Üniversitesinden mezun olarak eğitimini tamamladı. 2006-2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bölümüne gitti ve orada devam etti. 2013 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Operasyon bölümünde eğitimini devam ettirerek 2015 yılında eğitimini bitirdi. 2016 Yılında Bahçeşehir Üniversitesinde okutman olarak başlayan Erce Baykal, 2017 yılında görevini sonlandırdı. 2006 yılında İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışan Erce Baykal, yaptığı meslekte 12 yıl boyunca devam etti.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışan Erce Baykal, günümüzde Türkiye Lojistik ve Tedarik Zinciri mesleği altında çalışmaya devam etmektedir. Buket Aydın, geçtiğimiz haftalarda çıkan kovuldu iddialarından sonra, eşiyle olan fotoğraflarının çoğunu Instagram’dan kaldırma kararı aldı. Eşi Erce Baykal ise Instagram hesabını gizlemeyi tercih etti.

Bu haber toplam 23128 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.