• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

K-a-nser iyileştirilmesi en kolay h-astalıktır

K-a-nser iyileştirilmesi en kolay h-astalıktır
K-a-nser iyileştirilmesi en kolay h-astalıktır

K-a-nser iyileştirilmesi en kolay hastalıktır K-a-nser iyileşebilen bir hastalıktır ve iyileştirilmesi çok basittir. Neden mi? çünkü k-a-nser hücreleri ile normal hücreleri birbirinden ayırt etmek çok basittir. Örneğin normal hücreler oksijen ile solunum yaparlar, yani havadaki oksijeni yakarak enerjilerini elde ederler

2-20190126204936.jpg

ama k-a-nser hücreleri, fermentasyon ile oksijensiz ortamda enerjilerini elde ederler. Sigara içtiğinizde soluduğunuz havadaki oksijenin bir kısmıyla tütünü yakarken, yanma sonra açığa çıkan karbondioksit gazını ciğerlerinize oradan da kan vasıtasıyla hücrelere gönderirsiniz. Tam da k-a-nserli hücrelerin aradığı bir ortam, oksijen yerine karbondioksit. Böylece bu karbondioksit ile fermantasyon reaksiyonunu hızlandırırlar. ASLA UNUTMAYIN. sigaranın k-a-nser yapıcı etkisi tütündeki ziftten katrandan falan değildir. Kandaki oksijenin yerini karbondioksit almasındandır.İşte size hemen ilk ipucu, k-a-nser hücreleri oksijenden nefret ederler. Kandaki oksijen miktarını artırırsanız k-a-nserli hücreleri yok edersiniz.

3-836.jpg

İkincisi k-a-nser hücreleri asidli ortamı severler, normal hücreler bazik ortamda yaşarlar. İşte size bir başka silah. K-a-nser hücreleri bazlı ortamdan nefret ederler, o halde vücudu bazik ortamda tutarsanız tek bir k-a-nser hücresi kalmaz hepsi ölür,Üçücü silah, sıcaklık. K-a-nser hücreleri soğuk ortamı severler, 36.2 C de yaşamak çok hoşlarına gider. ama normal hücreler biliyorsun 36.7 C de yaşarlar. O halde termoterapi dediğimiz şekilde k-a-nser hastasının vücut sıcaklığını sıcaklık verici ilaçlarla ısıtırsak tüm k-a-nser hücreleri hakkın rahmetine kavuşur, Kardeşlerim daha elimizde o kadar fazla silah varkı, patent başvurularını yeni yaptığımdan açıklamıyorum.

2-20190126204936.jpg

Yemin ediyorum K-a-nser tedavi edilebilen bir hastalıktır. Tedavi edilmesi de gerçekten yukarda anlattığım gibi çok basittir. Einstein “bir şeyi altı yaşındaki çocuğa açıklayamıyorsan, sen de anlamamışsındır.” der. yukarıda anlattıklarımı altı yaşında bir çocuk rahatlıkla anlar. Bir de “Her şeyi olabildiğince sade yapın, ama basit değil” demiştir Einstein. K-a-nser ilacı yapacaksanız çok sade olmalıdır. K-a-nser hücrelerini yenmek kompleks bir şey değildir Kardeşlerim unutmayın “Tanrı her zaman en kolay yolu seçer.” sözü de Einstein’a aittir.

3-836.jpg

Bir k-a-nser hücresini öldürmek ve k-a-nserli hastaları iyileştirmek gerçekten çok ama çok basittir.Hepinizi çok seviyorum. Prof. Dr. İbrahim Uslu

Bu haber toplam 7443 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.