• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Müge Anlı Canlı Yayında Kovdu

Müge Anlı Canlı Yayında Kovdu
Müge Anlı Canlı Yayında Kovdu

Müge Anlı Tatlı Sert canlı yayınından kovd.u! 12 yaşındaki kızını eşi ta.ciz etmiş ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün sıradışı bir olay yaşandı. Ayfer Yaralı isimli 3 çocuklu anneyi Müge Anlı yayından kovdu. Sebebi de ortaya çıkan bir tac.iz olayıydı. 

4-839.jpg

Müge Anlı bugünkü programında internetten tanıştığı adam için Almanya'dan Türkiye'ye gelen 3 çocuk annesi Ayfer Yaralı'yı konuk etti. 3 kızı olan Ayfer Yaralı, uğruna eşinden ayrıldığı Nazmi isimli adamın kendisini dolandırdığını 20 bin eurosunu aldığını iddia ediyordu. Müge Anlı iddiaların ardından yayına Nazmi isimli adamı bağlayınca olanlar oldu. Para almadığını iddia eden Nazmi kendini savunmak için öyle bir şey söyledi ki Müge Anlı'nın kanı çekildi. Konuyu sonlandıran Müge Anlı kadına kapıyı gösterdi. İşte olayın detayları: Almanya'da evli olan

5-150.jpg

Ayfer Yaralı'nın biri 14, diğeri 12, en küçüğü 8 yaşında olan 3 kızı var. Ayfer Yaralı 2 küçük kızını alıp internetten tanıştığı adam için Türkiye'ye geliyor. Büyük kızı Almanya'da babasıyla kalıyor. Birlikte olmak için geldiği Nazmi Bey, İstanbul'da hurdacılık yapıyor. İmam nikahı ile evleniyorlar. Nazmi Bey kiraladığı ev ve içine aldığı eşyalar için Ayfer Yaralı'dan 10 bin euro para alıyor. Kadın bu parayı veriyor ve birlikte eşya seçip evi döşüyorlar. İlerleyen dönemde Nazmi bey bir kahvaltıcı dükkanı açmak için bir 10 bin euro daha talep ediyor. Ayfer Yaralı bu parayı da veriyor. Aradan 2 yıl geçiyor ve adam eve bir gün başka bir kadın getiriyor. İmam nikahı ile evlendiğini söylediği bu kadınla yaşamak istediğini belirtip Ayfer Yaralı ile çocuklarını kovuyor.

6-030.jpg

Ayfer Yaralı evden gitmekte direnince onları aç bırakıp baskı yapıyor. Sonunda evden kızları ile birlikte ayrılan Ayfer Yaralı çocuklarını Almanya'ya babalarının yanına yolluyor ve kendisi de soluğu Müge Anlı'da alıyor. Müge Anlı internetten tanıştığı adam için kızları ile birlikte Türkiye'ye gelen Ayfer Yaralı'yı dinledikten sonra yayına Nazmi Bey'i bağladı. Nazmi Bey para aldığı iddialarını reddederken öyle bir şey söyledi ki Müge Anlı donup kaldı. Nazmi Bey'in söylediği şuydu: -Bana bir kuruş para verdiyse kefen parası olsun. Ben kocamı vurduracağım o parayı ona harcayacağım dedi. Kocası Şükrü çocukları için benden 100 bin lira para istedi. Hurdacılık yaparak ben onun parasından bir kuruş almadım. Ben ona her türlü imkanı sundum.

7-013.jpg

Geldi bana 12 yaşındaki kızıyla iftira attı.  Ayfer Yaralı "iftira atmadım ben gözümle gördüm" deyince Müge Anlı dona kaldı. 'Bir dakika' diyerek Afyer'e dönen Müge Anlı, "12 yaşındaki kızınla mı bir şey gördün. Ayrıntılarını anlatma böyle bir şey için mi konuştun bu adamla... Böyle bir tartışma mı yaşadın" diye sordu. Ayfer Yaralı verdiği cevapla Müge Anlı'nın sinirlerini hoplattı. Ayfer Yaralı "Odasına girmeye kaktı kızımın. İftira değil 3 kez kapıda yakaladım" dedi. Müge Anlı duydukları karşısında çileden çıktı ve "Bitti konu. Buyrun hanıfendi" diyerek kadına kapıyı gösterdi. Ayfer Yaralı 'kovulduğunu' ilk anda idrak edemedi. Bunun üzerine Müge Anlı ona dönüp içinde ne var ne yoksa döktü ve şunları söyledi: -Hala daha nesine geliyorsun adamı bana anlatmaya yani...

4-839.jpg

Bak böyle olmaz kardeşim. Böyle bir hayatı ben kabul etmiyorum. Bu ülkede de bunları duymak ve bilmek istemiyorum. Kusura bakmayın. Gidin bir doktora ailenize de sesleniyorum sizi alsın.-Daha hala adamla "ne beni evden attı" filan... Yapmayın ya... Daha hala adam atmasa evde oturmaya devam edeceksin. Kusura bakmayın çocuklu kadının özel hayatı olmaz kardeşim. O zaman adamdan şikayetçi oldun mu? Attırdın mı hapse... Olmadın yok abicim kusura bakmayın... " Bu sözlerin ardından kadın stüdyodan gönderildi ve Müge Anlı farklı konuklarla yayına devam etti.

5-150.jpg

Bu haber toplam 32530 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.