• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

BU HER EVDE BULUNAN 2 MALZEMEDE GİZLİ

BU HER EVDE BULUNAN 2 MALZEMEDE GİZLİ
BİR ÇOK HASTALIĞA ŞİFA!

Malum Çinlilerin alternatif tıp önerilerini ve reçetelerini duymayan yoktur. İnanılmaz güzel şifalı çaylar, karışımlar, otlar ve daha niceleri…Ama biri var kiEn büyük şifaları her evde bulunan bu 2 malzemede gizli…Karışım için ihtiyacınız olan tek şey bal ve tarçın!

2-20191031211322.jpg

Tarçınlı bal tek kelime ile mucizevi doğal bir mucize. Kanserden kilo vermeye, kalp hastalıklarından kolesterole, Şekerden soğuk algınlığına cilt enfeksiyonlarına kadar iyileştiremediği hastalık yok.Tarçınlı balın mucizevi etkisi Hindistan’da bir geleneksel tıbbi tedavi yöntemi ile balın yanık tedavisindeki etkisinin kıyaslandıgını ve 1 haftanın sonunda balla tedavi edilen yanıkların %91, diğer yöntemle tedavi edilenlerin %7 oranlarında enfeksiyon riskinden korunduğunu biliyor muydunuz? İ-lac firmaları bu bilgilerin yayılmasından hoşlanmayacak, çünkü tarçınlı bal düzenli kullanıldığında gerçekten de pek çok i-lactan daha sağlıklı ve daha etkili . Bal ve tarçın karışımının pek çok hastalığı iyileştirdiği biliniyor. Bir yan etkisinin olmaması da cabası.

3-20191031211322.jpg

Şekerli olmasına rağmen doğru miktarda alındığında diyabet hastalarına dahi zarar vermiyor. Batılı bilim insanlarının arastırmalarına göre: Bal ile toz tarçını karıstırın ve kahvaltıda kızarmış ekmekle yiyin. Kolesterolü düşürür ve muhtemelen kalp krizini önler. Tarçınlı balın düzenli olarak tüketilmesi kalp vuruşlarını güclendirir. Yaşlandıkça atar damarlar ve toplar damarlar esnekliklerini kaybediyor ve tıkanıyor. Tarçınlı bal ise damarları yeniden canlandırıyor. Arterit hastalar bir fincan sıcak suya iki yemek kaşığı bal ve bir çay kaçığı toz tarçın koyarak faydalı bir içecek hazırlayabilirler. Günlük olarak içilirse kronik arterit hastaları dahi iyileşebilir. Kopenhag Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada 200 hastalarını kahvaltıdan önce bir kaşık bala yarım çay kaşığı tarcın ile tedavi eden doktorlar 73 hastanın tümüyle ağrıdan kurtulduğunu,

4-819.jpg

bir ay içerisinde ağrı yüzünden hareket edemeyen hastaların hemen hepsinin ağrı çekmeksizin yürümeye basladığını gördü. İdrar Yolu Enfeksiyon İki yemek kaşığı toz tarçın ile bir yemek kasığı balı ılık suya ekleyerek için. İdrar yolundaki mikropları ö-ldürür. Kim bilebilirdi ki? Bağışıklık sistemini güçlendirir Her sabah yediğiniz takdirde bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi hastalıklara karşı korur. Bunun için bir çay kaşığı bala yarım çay kaşığı tarçını karıştırıp yiyebilirsiniz.Gribi önler..Gripken de yukarıdaki karışımı uygulayabilirsiniz ancak her sabah bir çay kaşığı bal taçın karışımı sizi gripten korur. Yüksek kolestrolü düşürür 1 fincan istediğiniz bir bitki çayına 2 yemek kaşığı bal ve 3 çay kaşığı tarçın ilave edin. Çayı içer içmez kolesterol seviyenizde yüzde 10’luk bir azalma olacaktır.Safra kesesi enfeksiyonunu tedavi eder…

2-20191031211322.jpg

Sıcak suya 1 çay kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı tarçın ekleyin. Safra kesesindeki mikropları yok etmek için her gün bu karışımdan için. Soğuk algınlığını yok eder Soğuk algınlığı yaşıyorsanız 3 gün boyunca 1 yemek kaşığı bal ve 1/4 çay kaşığı tarçını karıştırıp 3 gün boyunca günde 3-4 kez yiyin. Soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı ve öksürüğü geçirmek için çok iyidir. Akne ve sivilceleri yok eder Bal ve taçın karışımını maske olarak da yüzünüze uygulayabilirsiniz. Sabahları akne ve sivilcelerinizin üzerine sürün ve ardından soğuk suyla yıkayabilirsiniz. Kilo vermeye yardımcı olur Bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçın koyun. Her sabah uyanır uyanmaz için.

3-20191031211322.jpg

Mide ağrısını geçirir Balın sakinleştirici ve onarıcı etkisiyle tarçınla yapılan bu karışım mide ağrılarına ve ülsere iyi gelir. Artriti önler Bir bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tarçın ekleyin. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere bu karışımı içerek kronik artriti önleyebilirisiniz. Kalp rahatsızlıklarının önüne geçer Bal ve tarçını macun kıvamı elde edene kadar karıştırın. Bu karışımı sabahları kızarmış ekmeğe sürerek yiyin. Tıkalı damarları açmaya, kötü kolestrolü düşürmeye ve kalp krizini önlemeye yardımcı olacaktır.

Bu haber toplam 18396 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.