• BIST 9984.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Uyuma P-ozisyonunuz Karakteriniz Hakkında İpuçları Veriyor

Uyuma P-ozisyonunuz Karakteriniz Hakkında İpuçları Veriyor
Karakteriniz Hakkında İpuçları Veriyor

Leonardo da Vinci’nin her dört saatte 15 dakika k-estirerek entellektüelliğini koruduğu biliniyor. Charles Dickens ise yaratıcılığı arttırdığına inandığından kuzeye bakarak uyurdu. Mariah Carey ise konserlerinden bir gün önce 15 saat uyuyormuş. Herkesin kendine özel uyuma alışkanlığı var.

1-20181225225441.jpg

Nasıl uyuduğumuzu pek d-ikkat etmiyor olmasak da uzmanların görüşlerine göre nasıl uyuduğumuz karakterimiz hakkında ipuçları veriyormuş. Kulağa t-uhaf gelebilir. Ancak okumadan geçmemeniz önerilir. Uyuma şeklimiz, vücut dilimizle yakından alakalı olduğundan kulağa çok da mantıksız gelmiyor. Bir daha ki sefere uyumadan önce uyuma şeklinize d-ikkat edin. Kişiliğinize dair bilmediğiniz ipuçları yakalayabilirsiniz. 1- Sırt üstü uyuyanlar : Kendilerine güvenirler ve rahattırlar. Pozitif, hayat dolu ve hayattan zevk alırlar. Yeni insanlarla tanışıp yeni tecrübeler edinmeyi severler. Zor durumların üstesinden gelirler ve dikkat odağı olmayı severler. 2- Cenin pozisyonunda uyuyanlar : Pohpohlanmaktan hoşlanırlar. K-ırılgandırlar ve g-üvensiz hissederler.

2-911.jpg

Küçük şeyleri kafalarına t-akarlar. Yeni tecrübeler edinmeyi sevmezler ve z-orluklara karşı dayanıksızdırlar. Bu kişilerin kendilerini keşfetmeleri için resim yapmak, dans etmek veya yazı yazmak gibi hobiler edinmeleri önerilir. 3- Yüz üstü uyuyanlar : Lider ruhludurlar, sorumluluk ve karar almayı severler. Amaçlarına odaklanırlar. Son derece d-ikkatli olan bu kişiler kişisel ve iş hayatlarındaki detaylara çok d-ikkat ederler. En iyi seçim ve kararların kendilerine ait olduklarını düşündüklerinden biraz inatçıdırlar. Bazen sert eleştiriler alırlar. 4-Yan yatarak uyuyanlar : Yeniliklere açıktırlar. Karşılaştıkları z-orlukların üstesinden rahatça gelirler.

3-665.jpg

Sakin, güvenilir ve dengelidirler. Uyuma şekliniz karakterinizle uyuşuyor mu? Arkadaşlarınızla paylaşarak eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağlayın.

4-414.jpg

Bu haber toplam 8176 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.