• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Porta-kal Suyuyla Bu Maddeyi Karıştırın Vücu-dunuzda Biriken Nikotind-en Kurtulun

Porta-kal Suyuyla Bu Maddeyi Karıştırın Vücu-dunuzda Biriken Nikotind-en Kurtulun
Biriken Nikotind-en Kurtulun

Portakal suyu ile sigarının olumsuz etkilerinden kurtulabilirsiniz! Nikotinin vücuttan atılması için 48 ila 72 saat arası bir süre gerekir. Şarap üretimi sırasında elde edilen bir yan ürün olan krem tartar nikotini vücuttan etkili bir şekilde atar. Krem tartarın başka kullanım şekilleri de vardır ve bunları da sizinle paylaşacağız.

1-20190123170823.jpg

Teknik olaral potasyum hidrojen tartarat olarak bilinen bu madde, şarap fıçılarının dibinde biriken tortudur yani alkol içermez. Krem tartar nelere iyi gelir? 1. Tansiyonu düşürür : Düşük potasyum seviyeleri yüksek tansiyon riskini arttırır. 100 gr krem tartarda 16,500 mg potasyum bulunur. Eğer potasyum eksikliği şikayetiniz varsa, doktorunuza danıştıktan sonra bir bardak suya 1 çay kaşığı krem tartar ekleyip her gece yatmadan önce içebilirsiniz. 2. Artrit ağrılarını azaltır Magnezyum, iltihaplanmalara karşı etkili bir rol oynar ve 100 gr krem tartarda 2 mg magnezyum bulunur.Artrit şikayetiniz varsa, 2 yemek kaşığı krem tartarı 3 yemek kaşığı Epsom tuzu ile karıştırıp banyo tozu hazırlayabilirsiniz. Günde iki kere en az yarım saat süreyle, küveti doldurup suya bu karışımdan ekleyip içinde oturmalısınız.

2-20190123170823.jpg

Eğer ağrı belli bir bölgedeyse, örneğin el veya ayak, malzemelerin ölçüsünü yarı yarıya azaltıp, bir leğene veya kaba su doldurup karışımı ekleyip elinizi veya ayağınızı bu suda bekleterek de kullanabilirsiniz. 3. Sigarayı bırakmaya yardımcı olur Krem tartar sigaranın tadını bozar. Nikotin yüzünden düşen C vitamini seviyesini yükseltmek ve nikotini en hızlı şekilde vücuttan atmak için portakal suyuyla karıştırıp içmek en iyisidir. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız, orta büyüklükte bir bardakta portakal suyu ile yarım çay kaşığı krem tartarı karıştırın ve 1 ay boyunca her gece için. 4. Akneleri yok eder Krem tartarın asidik özellikleri cildi temizler ve aknelerle savaşır.

3-812.jpg

1 çay kaşığı krem tartarı 240 ml suya veya portakal suyuna ekleyin, vücudu temizlemek ve aknelere neden olan bakterilerden kurtulmak için her gün için. 5. İdrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir Krem tartar idrarın pH seviyesini değiştirdiği için idrar yolu enfeksiyonlarını da tedavi eder. 1,5 çay kaşığı krem tartarı sıcak suya ekleyin, bir kaç damla limon suyu sıkın ve günde birkaç kere bu karışımı için.

4-515.jpg

Bu haber toplam 13668 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.