• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C

Koah’ı Kökünden Bitiren Yöntem!

Koah’ı Kökünden Bitiren Yöntem!
Koah’ı Kökünden Bitiren Yöntem!

Bu yöntem sayesinde koah h-astalığını kökünden bitirebilirsiniz. H-astalığın tedavisinde kullanılan bu yöntem sayesinde, KOAH h-astalığına dur diyeceksiniz. Kronik Obstrüktif Akciğer H-astalığı (KOAH), zayıf hava akışının görüldüğü obstrüktif bir akciğer h-astalığıdır.

1-20181223210858.jpg

Tipik olarak zamanla daha k-ötüleşir. Ana belirtileri nefes darlığı, öksürme ve balgam üretimidir. K-ronik bronşit sahibi insanların çoğu aynı zamanda KOAH h-astasıdır. KOAH h-astalığının tedavisinde kullanılan balon yöntemini Zahide Yetiş’le programında anlatan Prof. Dr. Yalçın Karakoca şunları söyledi: “Yaklaşık 25 yıldır akciğer k-anserlerinde bronş açma tedavisi üzerine uzmanlığım var. Bronşları tıkanmış bir akciğer k-anseri h-astasında, bronş açma işi yaparken, bronş içinde köpürme fark ettik. Bu köpürmenin, acaba cihazların temizlenmemiş olma ihtimali ile ilgili olabileceğini düşündük. Cihazları tekrar temizlettik, tekrar kullandık, daha fazla köpürme oldu. Köpüren yerlerden b-iyopsiyle örnekler aldık. B-iyopsilerin incelenmesi sonucunda k-ronik bronşitin tedavi edilebileceğini keşfettik. 2010 yılında keşfettik ve ilk hastamız, bir doktor arkadaşımızın teyzesiydi.

2-882.jpg

Kendisine y-oğun bakımda, ö-l-mek üzereyken işlem yapmıştık. Şu an çok iyi durumda, altı yıl geçti. Akciğerimizde yüzlerce baca var. Sigara içenlerde de bu bacalar tıkanır. Kiminde yüzde 20, kiminde yüzde 40, yüzde 90, yüzde 99 tıkanır. En son solunum yetmezliği tam tıkanıklıkla ortaya çıkar ve hasta ö-l-ür. İlerlemiş KOAH h-astaları ya da ilerlemek üzere olan KOAH h-astalarında ya da ağır astımlar da aynı kategoriye girer. Bronş tıkanıklığını tamamen mekanik bir teknikle yani açılıp kapanan bir kazıma sistemiyle ortadan kaldırdık. Ve bunu akciğer k-anserini tedavi ederken, tesadüfen keşfettik diyebilirim. Aldığımız biopsilerden sonra k-ronik bronşitin t-edavi edilebildiğini gördük. Yaptığımız çalışmaları yurt dışında yayınladık.

3-638.jpg

Ve KOAH’ın geri dönülebilir bir hava yolu tıkanıklığı olduğunu ortaya koymuş olduk. Yöntemin hiçbir r-iski yok. H-astanın kendine ait ri-ski dışında, eğer hasta 90 yaşındaysa ve kendine ait kardiyak r-iskleri varsa, tabii ki r-isk var ama işlemin kendine ait bir r-iski yok.”

Bu haber toplam 9924 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.