• BIST 10039.64
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Hangi Burç Hangi H-astalığa Daha Dayanıksız? – Burcunuza Göre Sağlığınızı Öğrenin

Hangi Burç Hangi H-astalığa Daha Dayanıksız? – Burcunuza Göre Sağlığınızı Öğrenin
Burcunuza Göre Sağlığınızı Öğrenin

Astroloji ve Tıp arasındaki yakın i-lişki çok eski zamanlara dayanmaktadır. 18.yüzyıla dek bu iki bilim dalı hep birlikte düşünülmüştür. Tıp doktorlarının öğrenimi sırasında, h-astalığın belirlenmesi için Astroloji bir ders olarak veriliyordu. Çoğu zaman h-astalığa yakalanıldığı anın gökyüzü haritası çizilir ve h-astanın ne zaman k-riz geçireceği, bununla birlikte h-astaya ne gibi ilaçların verilmesi gerektiği bu haritaya göre incelenirdi. Bedenin belli bölgelerini, belli gezegenler yönetir. Bu nedenle de doğum haritası ile kişinin sağlığı arasında sıkı bir bağlantı vardır. Özenli bir bakım ve iyi beslenme ile birlikte bu il-işkiler de gözönüne alındığında h-astalığın önlenmesi söz konusu olabilecektir. Lütfen yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Aries

KOÇ: Koç burcu, bedenin baş bölgesini yönetmektedir. Bu nedenledir ki, bu burçta doğan kişiler sık sık baş a-ğrısı çekerler. Bu burcun insanları genellikle enerjik bir yapıya sahiptirler. Bu nedenle k-azalara karşı d-ikkatli olmaları gerekir. Baş ve yüzleri kazalardan en çok z-arar gören bölgeleridir. Başa-ğrısı, migren ve yüksek a-teş en sık görülen r-ahatsızlıklardır. Sinir sisteminin etkilendiği durumlarda, mideleri reaksiyon verebilir. Genellikle ufak r-ahatsızlık belirtilerini önemsemez ve hastalığın kendiliğinden geçeceğini umarlar. K-ötü hastalardır; çünkü do-ktor arkasını döner dönmez yataktan çıkarlar.

Taurus

BOĞA :  Boğa ense ve boğaz bölgesinin yöneticisidir. Bu burçta olanlar soğuk algınlığı ve anjine çabuk yakalanırlar. Troid sebebiyle çabuk kilo alırlar. Ayrıca ağır yemeklere düşkünlükleri sebebiyle şişmanlık baş problemleridir. Boğa burcundakilerden h-astalık hastası hiç çıkmaz. A-cıya diğer burçlardan daha dayanıklıdırlar.

Gemini

İKİZLER :  İkizler burcu s-inir sistemini, göğüs, akciğer ve kolları yönetir. Kol ve köprücük kemiklerini k-ırma ihtimalleri yüksektir. Soğuk algınlığı ve bronşit bu kişiler arasındaki yaygın h-astalıklardandır. Çok z-or şişmanlarlar. Çünkü çok hareketli oldukları için sindirim sistemleri iyi çalışır.

Cancer

YENGEÇ :  Mide ve onikiparmak bağırsağının yöneticisidir. Hazımsızlık çekip, ülser olma i-htimalleri yüksektir. Bu nedenle beslenmelerine özen göstermeleri şarttır. Yengeç burcu süt bezlerini çok iyi çalıştırdıklarından ‘Anneler Burcu’ olarak bilinir. A-cıya hiç dayanamazlar. H-astalıklarını abartır, e-ndişe ile h-astalığı kendilerine çağırırlar.

Leo

ASLAN :  Yürek, omurga ve sırtı yönetir. Kalp h-astalıklarına y-akalanma i-htimalleri fazladır. H-astalığa son derece d-ayanıklıdırlar. H-astalanacaklarını anladıklarında p-aniğe kapılırlar; fakat çabuk iyileşerek hemen unuturlar. Aslanların gösteriş hevesi veya gözü pek davranışlarından ötürü k-azaya uğrama i-htimalleri yüksektir. Bir an önce iyileşemedikleri takdirde kendilerine bakanları eleştiriler. Evde veya h-astanede durumu a-cıklı bir havaya sokarak bütün ilgiyi üstlerine çekmeye çalışırlar. -uzamasıyla daha da hu-ysuzlaşırlar. Ya-radılıştan sağlam yapılı olduklarından çabuk iyileşirler.

Virgo

BAŞAK :  Bu burç s-inir sistemini ve bağırsakları yönetir. Başak insanları yengeçler gibi mide h-astalıklarına yatkın olduklarından, dengeli beslenmeleri gerekir. Yöntemci bir kişiliğe sahip olduklarından ve bunun yanı sıra y-aradılışlarından ötürü, sağlık kurallarına u-yarlar. H-astalık h-astası olanların dışında, çoğu nadir h-astalanır. Doktorları onlara iyileştirme yöntemlerini açıklarlarsa anlayışlı, aklı başında ve uyumlu bir h-asta olurlar.

Libra

TERAZİ :  Terazi burcu böbrekleri yönetir. Dengeli ve duygusal olan teraziler sağlıklı görünmelerine rağmen çabuk h-astalanırlar. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkındırlar. Her türlü h-astalığa karşı dirençsizdirler. Romatizma ve sırt a-ğrısına neden olabilecek soğuk ortamlardan kaçınmalıdırlar. Bu burcun insanı sessizce a-cı çekmez, genelde çok özen beklerler. H-astayken kendilerine gerekli ilgi ve alakanın gösterilmemesi içerlenip, h-uysuz olmaları için yeterlidir.

Scorpio

AKREP :  Akrep, c*nsel organları yönetir. H-astalığa karşı s-avaşan bir ruh t-aşırlar. Hasta oldukları kabul edince, olayı bir iş gibi ele alarak iyileşmeye çalışırlar. Alınabilecek en e-tkili ilacı çekinmeden kullanırlar. Hastalık konusunda sabırsız ama d-ayanıklıdırlar. Bu burçtan olanlar, sağlıklarının kendi ellerinde olduğuna ve h-astalıkları irade ile yenebileceklerine inanırlar.

Sagittarius

YAY :  Karaciğer, uyluk ve dişleri yönetir. Genelde romatizma a-ğrıları çekerler. S-inirsel h-astalıklara kapılırlarsa da kendilerini kolay toplarlar. Genel olarak çok yemezler. Biçimlerini korur, yaşlanıncaya dek formdan düşmez, şişmanlamazlar.

Capricorn

OĞLAK :  Diş etleri ve kemikler Oğlak burcunun yönetimindedir. Bu nedenle de ortopedik sorunlar ve diş h-astalıklarında s-ıkıntı çekerler. Romatizma a-ğrılarının görülmesi de muhtemeldir. Bebeklikleri oldukça r-isklidir. Çocukken dirençsizdirler. H-astalanacaklarını anladıkları zaman kendilerine özen gösterirlerse de hemen d-oktora ve ilaca başvurmazlar. A-cılara yakınmadan da-yanır, karşısındaki kişiye belli etmek istemediklerinden sessizce a-cı çekerler.

Aquarius

KOVA :  Dolaşım sistemi kovanın kontrolü altındadır. Sık sık topuk a-ğrısı çekerler. Çevre ile uyumlu yaşayıp, a-şırılıklardan k-açtıkları için kolay kolay sağlık p-roblemi yaşamazlar. Kova burcu baldırları, dişleri, yüreği, boğazı ve lenf sistemi ile ü-reme organlarını da kısmen etkiler. Hastalığın c-insini, zihinsel yetenekleri yardımıyla iyi kavrarlar ve h-astalıklardan çok z-arar görmeden kurtulurlar.

Pisces

BALIK :  Balık burcu ayakları yönetir. Birazcık sıkan bir ayakkabı bile balıkları h-asta edebilir. İlaçlara karşı h-assastırlar. Balıklar ayaklarını üşütürlerse soğuk algınlığına yakalanma i-htimalleri artar. Çoğu zaman kendilerine neyin y-ararlı olduğuna k-arar veremezler. kaynak. filoji

Bu haber toplam 5690 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.