• BIST 9956.73
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Gizli Zayıflama İksirini Sizinle Paylaşıyoruz: Sadece 2 Gün İçinde 5 Kg Verebilirsiniz!

Gizli Zayıflama İksirini Sizinle Paylaşıyoruz: Sadece 2 Gün İçinde 5 Kg Verebilirsiniz!
2 Gün İçinde 5 Kg Verebilirsiniz!

Hepimizin maydanozu sevmesi için birçok nedeni var. Maydanoz, bu sağlıklı bitki tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Ünlü doktor ve bitki uzmanı John R. Christopher, maydanozu iyileştirici olarak böbrek h-astalıklarına ş-i-ddetle t-avsiye etmiştir. G-üçlü bir diüretik olan maydanozun üriner ve böbrek h-astalıklarından korunma ve iyileşme konusunda g-üçlü bir t-edavi olarak kullanıldığı zaten bilinmektedir.

1-20181225003153.jpg

Hem yaprakları hem de maydanoz kökünü kullanmak çok güzel. Okurlarımızdan biri bu maydanoz tarifi gönderdi ve çok memnun olduğunu söyledi. 2 gün boyunca içtiğini ve kilosunu kontrol ettiğinde 5 kg k-aybettiğini söyledi. Basit talimatları uygulayın ve bu maydanoz çayını yapabilirsiniz ve kolaylaştırın. Zayıflatan maydanoz karışımı: 1 avuç kıyılmış maydanoz – 1 litre su Zayıflatan maydanoz karışımı yapılışı : K-ıyılmış maydanoz ve 1 litre k-aynar su ilave edin. 10 dakika içinde kalmasını sağlayın ve sonra maydanoz ile içebilirsiniz. Bu inanılmaz çay, her türlü üriner sistem sorunlarına karşı da etkilidir. Z-ararlı toksinleri ve vücuttan biriken sıvıları ortadan kaldırdıktan sonra şaşırtıcı olmasını bekleyin. Ayrıca maydanoz çayı zararlı b-akterilere karşı savaşır.

2-901.jpg

Not: Her gün 2-3 bardak maydanoz çayı içilebilir, ancak günde 1 litreden fazla içmemelisiniz. Böbrek s-orunları ile büyük bir çay bardağı kullanmak da iyidir. Bu çayın vücudun biriken sıvılarını ortadan kaldırır. Maydanoz çayını denediyseniz lütfen yoruma yazın ve herkesle bu haberi paylaşın

3-655.jpg

Bu haber toplam 6973 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.