• BIST 10003.72
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Faydaları Saymakla Bitmiyor

Faydaları Saymakla Bitmiyor
Yüksek Şekeri Düşürür

Doğada bulunan her besin aslında birer şifa kaynağı. Ancak bamya suyu son zamanlarda çok fazla tercih edilen besleyici gıdalar arasında yer alıyor. Üstelik bamya suyu sağlığımız açısından da oldukça faydalı. İşte bamya suyu mucize kürü İlk olarak bamyaların sap kısımlarını kesin.

123-031.jpeg

Daha sonra bir kavonaza ekleyerek üzerine su ekleyin. 8 saat boyunca bu karışımı bekletin ve süre dolduğunda bamyaların emdiği sudan yararlanabilmek için bamyaları iyice sıkıp suyu çıkarın. Emdiği suyu verdikten sonra posa haline gelecek bamyaları atabilirsiniz. Bamya suyunu afiyetle içebilirsiniz. 1 bardak su içine 3-4 adet bamya atmanız yeterlidir. Kullanımı: Sabah kahvaltı öncesi bamya suyunu için, 1 gün boyunca kullandığınızda şekeriniz normal seviyelere düşecektir. BAMYA SUYU MUCİZESİ.. Mucize bamya suyu kürü Yaşınız büyük olmasına rağmen çok daha küçük yaşlarda görünmek, için yüzünüze bamya suyu sürün. 10 yaş genç bir cilt görünümüne sahip olabilmek için neler yapmanız gerektiğini öğrenin. Sadece 1 hafta gibi çok kısa bir sürede bel ve kalça yağlarınızla vedalaşın. Sorunlu ve varisli bacaklardan kısa sürede kurtulun. Hem de ameliyat gibi cerrahi işlem gerekmekten. 14 günde kolayca kilo verin. Yüksek şeker ise tarihe karışıyor.

1-20181225230414.jpg

Çünkü bamyanın suyu yüksek şekeri düşürüyor.. Kanser hastalıklarını engelleyen, bamyanın bilinmeyen mucizevi faydalarını sizler için bir bir sıralıyoruz. İşte bamya suyu ve mucizevi faydaları; Kalp hastalıklarını ortadan kaldırır: bol lifli bir besin olan bamya, vücutta bulunan metabolik toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Kalp krizi riskini en aza indirir. Sindirim sistemi sayesinde tüm zararlı toksinleri vücudumuzdan uzaklaştırır.

Bu haber toplam 4919 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.