• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

Erkan TOPUZ’dan K-a-nsere Dur Diyecek Tavsiyeler

Erkan TOPUZ’dan K-a-nsere Dur Diyecek Tavsiyeler
Erkan TOPUZ’dan Kansere Dur Diyecek Tavsiyeler

Onkoloji Enstitüsü direktörü Prof. Erkan Topuz kanser hastalığının git gide yayıldığını belirterek insanların bu hastalıklara karşı önlem alması gerektiğini belirtti ve kansere dur diyecek önemli tavsiyelerde bulundu. 1.Günde En Az 6-7 Saat Karanlık Odada Uyumak Gerekir.

1-20181222205826.jpg

2. Haftada En Az 6 Gün Erken Yat Erken Kalk 3. Elektronik Araçlardan Uzak Durun. Kullanmadığınız Zaman Açık Ve Yanınızda Tutmayınız. 4. Bilgisayarınızı Açık Tutmayın 5. Telefonda Kısa Konuşun 6. Cep Telefonu İle Konuşmanız 30 Saniyeyi Geçmesin 7. Şampuanlar Ve Duş Jelleri Kanserojen. Vücudunuzu Sabunla Temizleyin Ve Bol Bol Durulanın 8. Zaman Zaman Yalın Ayak Toprakta Yürüyün 9. Giydiğiniz Terliğin Lastik- Plastik Olmamasına Dikkat Edin 10. Gece Uyurken Odadaki Televizyonu, Bilgisayarı vs Fişten Çekin Veya Ana Düğmesinden Kapatın 11. Cep Telefonunuzu Gece Uyurken Yattığınız Odada Bulundurmayın 12. Haftada 4 Kez Balık yiyin ve Balık Çorbası İçin Balığın Kılçığı Kanser Önleyicidir. Mümkünse Balığı Kılçığı İle Yiyin 13. Zerdeçal’ı (Köri) Bol Bol Kullanın Salatalarınıza Ekin, Çorbanıza Köftenize Koyun 14. Günde İki Bardak Domates Suyu İçin 15. Kepek Ekmeği Ve Ekmeğin Kabuğunu Yiyin Belediye Ekmeği Gençler İçin İyidir 16. Tuz Kullanmak İstiyorsanız Kaya Tuzu Kullanın 17. Zeytinyağı faydalı sabah kahvaltısında bir çorba kaşığı zeytinyağının içine kekik, nane, köri, koyup yiyin

2-875.jpg

18. Esmer Pirinç Tüketin 19. Zeytin Çok Yararlı Bol Bol Tüketin 20. Yağsız Peynir Ve Keçi Peyniri Yiyin 21. Haftada En Çok İki Kez Kırmızı Et Yiyebilirsiniz 22. Çay Önerisi: Yeşil Çay+Böğürtlen+Isırgan+ Limon Kabuğu’nu Karıştır Kaynat Günde İki Kupa İç Dikkat Bunu İlaç Almayan İnsanlar İçebilir 23. Eğer Hiç Bir İlaç İçmiyorsanız Veya İlaçtan 6 Saat Sonra Bir Su Bardağı Greyfurt Suyu İçin 24. Sentetik Yastık Yorgan Kullanmayın Pamuk Yorgan Yastık Daha Sağlıklı 25. Özellikle Beyaz İç Çamaşırlarınızı Kaynatmadan Giymeyin Çünkü Beyazlatıcı Madde Kanserojendir 26. Mutfakta Teflon Bulundurmayın Cam-Çelik-Porselen Kaplarda Pişirin 27. Sentetik Malzeme İçeren Halı Kullanmayın 28. Ayakkabı İle Evde Dolaşmayın 29. Organik Ürünler Tüketin En Azından Sebze Meyveyi Mevsiminde Tüketin 30 Fastfood Kanserojendir 31. Acı Biber Kansere Çaredir 32. Haftada En Az Bir Köy Yumurtası Tüketin Ve Özellikle de Beyazını Daha Çok Tüketin 33. Elma Sirkesi Metabolizmayı Hızlandırır Günde Bir Tatlı Kaşığı İçin ( Kadınlarda Kemik Erimesine Sebep Oluyor. Dikkat Edin! ) 34. Her Sabah Aç Karına bir Bardak Ilık Su Tüketin 35. Kuru Erik, Böğürtlen, Çilek Tüketin 36. Havuzlarda Kullanılan Klor Kanserojendir Eğer Girerseniz de Hemen Duş AlIN 37. İçme Suyu: İstanbul’da, izmir’de Şu Anda Belediyenin Suyu İçilebilir

3-631.jpg

Eğer Satın Alıyorsanız 3 Ayda Bir Markasını Değiştirin 38. Kızartma Yemeyin Haşlama Buğulama Yenmelidir 39. Mikro Dalgada Fazla Isıtmayın 40. Yanmış Yiyecekler Kanserojendir 41. Diş Fırçalarken Kuru Fırçaya Macunu Koyup Fırçalayın Sonra Durulayın 42. Kuru Temizleme Kanserojendir 43. Domates Organikse Veya Mevsiminde Kanser Önleyicidir 44. Elmayı Kabuğu İle Yiyin 45. Sebzeyi Meyveyi Önce Elma Sirkeli Suda 20 Dakika Bekletip Durulayın sonra Kullanın 46. Brokoli, karnabahar, ıspanak, lahana kırmızı turp, kara turp, havuç, maydanoz, rezene, tere tüketin 47. En Yeşil, En Kırmızı, En Sarı Olan Yiyecekleri Yiyin 49. Yeşil Çayı Gündüz Tüketin 50. Kara Üzüm, Karadut, Böğürtlen Şurubu, Ananas Tüketin 51. Çin Üretimi Hiç Bir Şey Kullanmayın Şu Anda Made İn China Yerine Prc (People Republic of China) Yazıyorlar Dikkatli Olun 52. Süt Yerine Ayran ve Yoğurt Tüketin Çünkü Süte Hayvanın Gübreli Yediği Otların Kalıntıları Karışabiliyor 53. Fındık, Fıstık, Ceviz Kabuklu Alıp Kırın Öyle Tüketin 54. Mevsiminde Çekirdekli Karpuz Çok Faydalı 55. Şaraba Böcek İlacı Karışıyor O Nedenle Kanserojen, Bira Kolon Kanserini Artırıyor, Bunlar Yerine Kara Üzüm Yiyin 56. Meyve Suyu Yerine Taze Meyve Tüketin Meyve Suyu Şişmanlatıyor 57. Hareketli Hayatı Tercih Edin 58. Oksijenli Ortamda Günde En Az Yarım Saat 45 Dakika Yürüyün 59. Sigara İçiyorsanız Yüzde 85 veya 90 Akciğer Kanseri Olacaksınız ve Kalp Krizi Geçirecek siniz Demektir.

4-387.jpg

Sigarayı Bırakınca Vücut 10 Yılda Yenilenebiliyor. Hemen Sigarayı Bırakın. Bırakınca Kırmızı Olan Ürünleri Tüketin Meyan Kökü ve Kara Meşenin Kabuğunu Ezip Toz Olarak Alın Bu Vücudun Daha Kolay Temizlenmesini Sağlıyor. Yirmi Saniyede Bir Kişi Akciğer Kanseri Oluyor. 60. Akciğer Kanseri Belirtileri Omuz Ağrıları, Yüksek Ateş, Öksürük Ve Kanlı Balgamdan Anlaşılır. 61. Stresten Uzak Durun Kanseri Tetikliyor: Yoga, Meditasyon, Strese İyi Geliyor 62. Doktora inanın, Aile Sevgisine Bağlılık Gösterin Ki Stresin Etkileri yok olsun. 63. Üzüm Çekirdeği Ve Keten Tohumu Günde Bir Tatlı Kaşığı Tüketin 64. Günde Bir Su Bardağı Akşamları Kefir Tüketin. Günde Bir Kez Büyük Apdeste Çıkılması Gerekir Eğer Olmuyorsa İlerde Kolon Kanseri Olma Olasılığı Yüksektir. Buna Dikkat Edin. 65. Menopozdaki Kadınların Vücudunda Ödem Olur Bunu Atmak İçin Kirazın Sapı+Mısır Püskülü+Maydanoz Sapı Kökü+Defne Yaprağını 5 Dakika Sıcak Suda Bekletip İçin Günde En Çok İki Kupa Olarak Bu Biriken Ödemi Atıyor 66. Beyaz Un, Beyaz Şeker Ve Tuzdan Uzak Durun 67.

1-20181222205826.jpg

Halsiz Hissediyorsanız Günde Birer Adet B Ve C Vitamini Alın 68. Kanser Hastaları Doktoruna Danışmadan Hiç Bir Bitkisel Ot Kullanmamalıdır. İlaç İçiyorsa Asla Ot Kullanmamalıdır. 69. Bütün Petrol Ürünleri Kanserojen. Şeytanın Dışkısı Olarak Adlandırılıyor. Kullandığınız Her Şeyin Petrol Ürününden Yapılıp Yapılmadığını Sorgulayın… Sağlıkla kalın..

Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.