• BIST 9079.97
  • Altın 2324.319
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9486
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

BİR KALP CERRAHININ EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ

BİR KALP CERRAHININ EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ
EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ

Yüksek tansiyon arteriyel k-a-n d-amarlarına uygulanan yüksek b-asınç nedeniyle oluşan t-ıbbi bir durumdur. Herhangi bir belirti ve bulgu göstermez, ancak farkedilmez ve t-edavi edilmezse kardiyovasküler s-orunlarla s-onuçlanabilir. Böbrek h-astalığı, kalp k-rizi ve hatta görme yetersizliği olası p-roblemlerdir.

2-20190111180058.jpg

Hipertansiyon, sağlığınız üzerinde ö-l-ümcül s-onuçlar doğurabilir ve bu da bir noktada neden acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini açıklar. Hipertansiyon için alışılmış t-edavi, reçeteli ilaçlarla birlikte y-aşamın ve beslenme değişikliklerinin iyileştirilmiş bir şekilde düzenlenmesidir. Bununla birlikte bu tür ilaçların y-an etkileri olabilir ve iyiye kıyasla çok daha fazla z-arara neden olabilir. Refahınızı korumak ve k-a-n b-asıncınızı düşürmek için, kalbinizi koruyacak basit bir ç-aremiz var. Kardiyovasküler sisteminiz de çok kolay ve etkili bir şekilde sınırlı bir süre içinde temizlenecektir.

3-793.jpg

İşte yapmanız gereken: Malzemeler, 4 adet limon, 4 cm zencefil kökü, 4 diş sarımsak, 2i litre su Hazırlanışı Zencefil, sarımsak ve limonları iyice yıkayın, hepsini p-arçalamadan önce soyun. Onları bir yemek kaşığı su ile blenderda karıştırın. İyice karıştığına emin olunca bir tencereye alın. İki litre suyu yavaş yavaş ekleyin. Buhar çıkana kadar k-aynatın. K-aynadıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Cam şişelere bölüştürüp, buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı ve uyumadan iki saat önce 2 yemek kaşığı olmak üzere günde 4 yemek kaşığı tüketin.

4-480.jpg

Kardiyo sağlığınızı kontrol altında tutmak için arterlerinizi kesinlikle temizleyecektir. Buna ek olarak tansiyonunuzu da belli bir seviyede tutmak için muhteşem bir ilaçtır.

Bu haber toplam 4853 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.