• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Basit ve Etkili Diyet ile Bir Haftada 4-5 Kilo Vermek Mümkün

Basit ve Etkili Diyet ile Bir Haftada 4-5 Kilo Vermek Mümkün
...

Herkes diyete başlarken hızlı zayıflama amacıyla yola çıkar ama açlıktan da ölecek duruma gelmemek ister. İşte size bunların ikisini de içerisinde bulunduran bir diyet tarifi. Kilolarıyla başı dertte olan insanlar onlarca diyet yöntemi dener ve çoğunlukla başarısız olurlar.

1-710.jpg

Çünkü diyet programlarında farklı metabolizma, farklı kan dolaşımı gibi etkenlere dikkat edilmez ve sadece yeme işine odaklanılır. Bu diyet programında ise hem aç kalmayacak hem de bir haftada 5 kiloya kadar kilo verebileceksiniz. Günün en önemli öğünü olan kahvaltı ile başlayalım. Kahvaltınızı yapmadan önce, bir bardak soğuk suyun içerisine limon sıkıp için. Vücudunuzu toksinlerden arındırmak ve detoks etkisi yaratmak aynı zamanda metabolizmayı hızlandırmak için oldukça iyi bir yöntemdir. Ardından yarım saat bekledikten sonra, istediğiniz meyveleri yiyebilirsiniz. Bunu söyleyenlerin gerçek dışı konuştuğu söylense de, meyveden aldığınız şekerlerin vücuda en doğru şekilde dağıldığı zaman dilimi sabah olduğundan meyvenizi sabah tüketin. Ayrıca bir avuç fındık, badem veya fındık da yiyebilirsiniz. Bu şekilde açlık hissiniz azalacak, gün içinde ihtiyacınız olan enerjiyi de elde edeceksiniz. Öğlen yemeğinde ise pişmiş dana veya tavuk etinden bir dilim tüketebilirsiniz. Öğle yemeğinde dikkat etmeniz gereken nokta da ekmek tüketiminden kaçınmak ve iki fincan kadar süt veya yoğurt tüketmektir. Ayrıca kremaları salatalardan kaçınıp bir dilim ekmeğinizin yanında birkaç sebze tüketebilirsiniz.

1-710.jpg

Öğle yemeğinden sonra aperatif olarak taze bir mevsim salatası yapıp sadece bir tutam tuz ve zeytinyağı ekleyin. Akşam yemeğinizi ise mutlaka saat 6’dan önce bitirin ve iki haşlanmış yumurta, yeşil salatadan oluşabilir. Zor kısım ile akşam 6’dan yatana kadar nasıl aç duracaksınız. Burada da yapabileceğiniz şey, akşam 6’dan yatana kadar bir litre yeşil çayı yavaş yavaş tüketmektir. Hızlı zayıflama amacıyla yola çıktığınız için bu diyeti en fazla 10 gün uygulamanız öneriliyor ve bu sürede muhtemelen yaklaşık 4-5 kilo vermiş olacaksınız.

Bu haber toplam 2735 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.