• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi

20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi
20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi

20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi Diyet konu olduğunda bir an önce zayıflamak değil de yağlardan kurtulmak önemli olan konudur. Bu videomuzda ise sizlere 20 kilo verdiren haşlanmış limon tarifi diyeti nasıl yapılır? Buna değinmek istedik. Limonun haşlanmış olmasının nedeni midenize zarar vermemesidir.

1-721.jpg

Çünkü limonu çiğ olarak tükettiğinizde bazı hassas midelerin ağrımasına neden olabilecektir. Üstelik besleyici ve bağırsaklardaki bakterileri yok ettiği için vücudunuz da botox etkisi yaratacak bir tariftir. Malzemeler 4 adet limon 1 baş sarımsak 1 çay kaşığı zencefil 2 litre su Hazırlanışı limonları ortadan iki keserek sıkalım sıktıktan sonra sarımsakları rendeleyelim ve üzerine bir çay kaşığı zencefil ekleyerek karıştıralım karıştırdıktan sonra limon suyunu ekleyerek karıştırmaya devam edelim daha sonra kaynamış 2 litre suyu tencereye aktaralım içine sıktığımız limon kabuklarını ekleyelim ve haşlamaya bırakalım kaynamaya başlayınca sarımsak kürünü de ekleyelim 3-4 dakika daha kaynadıktan sonra limon kabuklarını çıkartıp kalan suyunu da süzgeçten geçirelim ve soğumaya bırakalım. Tüketim Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar.

2-620.jpg

Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz. Diğer Faydaları: Limonun antioksidan etkisi diğer pek çok hastalıkta olduğu gibi, iltihaplı ve ağrılı hastalıklar olan iltihaplı eklem ağrılarına yol açtığı rahatsızlıkları hafifletmek için kullanılabilir. Kalp ve Damar Sağlığına çok faydalı Yaraların İyileşmesine katkı sağlar Cilde iyi gelir Sindirime yardımcıdır Kemik sağlığına faydalı. Saçlara sürülürse iyi gelir.

Bu haber toplam 7271 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.