• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

ASPİRİNİ LİMONLA ERİTİP AYAĞINIZA SÜRERSENİZ...

ASPİRİNİ LİMONLA ERİTİP AYAĞINIZA SÜRERSENİZ...
...

Güzel olmak için kremlere, bakımlara, kuaförlere servet harcamanıza gerek yok. Sizin için derlediğimiz her insanın yaşadığı güzellik problemlerine doğal çözümler ile evinizde bulunan malzemeleri kullanarak güzelliğinize güzellik katın. İşte hayatınızı

0x0-aspirini-limonla-eritip-ayaginiza-surerseniz-1528269274376.jpg

kolaylaştıracak doğal çözümler…

SAÇ KIRIKLARI İÇİN BEUGA MERCİMEĞİ

Saçınızdaki kırıklar için hemen kuaföre koşmak yerine kara mercimek maskesini deneyin. Bu maskeyi yapmak için yarım bardak öğütülmüş beuga mercimeği, bir yemek kaşığı çemen otu tohumu ve bir miktar yoğurda ihtiyacınız olacak. Malzemeleri birleştirip saç uçlarınıza uygulayın, bir saat beklettikten sonra ılık su ile yıkayın.

0x0-aspirini-limonla-eritip-ayaginiza-surerseniz-1528269275080.jpg

SAÇ ELEKTRİKLENMESİ İÇİN AVOKADO

Elektriklenen saçlarınızı avokado ve yoğurt maskesi ile kontrol altına alın. Bu maskeyi haftada iki kere saçınızda 45 dakika bekletin. Yoğurt yerine mayonez de kullanabilirsiniz.

GÖZALTI TORBALARI İÇİN KAŞIK

Gözaltı derinizi sıkılaştırmak ve torba görünümünü azaltmak için makyaj uygulamasından önce gözlerinizin üzerinde soğuk metal bir kaşığı 10 dakika bekletin.

0x0-aspirini-limonla-eritip-ayaginiza-surerseniz-1528269272498.jpg

NASIRLAR İÇİN ASPİRİN

Nasır acı, yanma ve kötü kokuya sebep olur. Nasırlardan kurtulmak için bir kasede 4 tablet aspirini toz haline getirip su ve limon suyu ekleyin. Karışımı 20 dakika nasırlı bölgede beklettikten sonra yıkayın. Haftada iki kere uygulayın. Nasırınızın yok olduğunu göreceksiniz.

SİVİLCELER İÇİN BAL VE LİMON

Bal ve limon karışımını haftada iki kere sivilceler üzerine uygulayarak pırıl pırıl bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu maske sivilcelerle savaşmanın yanı sıra kırışıklıkları azaltır ve cildin parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

DUDAK ÇATLAMASI İÇİN BAL

Çatlak dudakları bal ile tedavi etmek uzun zamandır kullanılan geleneksel bir yöntemdir. Dudaklarınız çok sıcak veya çok soğuk havalar, alerji ve ağızdan nefes alma gibi sebeplerden dolayı çatlayabilir. Balı dudaklarınıza tek başına uygulayabileceğiniz gibi limon ve şeker ile birleştirerek bir dudak peelingi yapabilirsiniz.

0x0-aspirini-limonla-eritip-ayaginiza-surerseniz-1528269276152.jpg

Bu haber toplam 2797 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.