• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ünlü isim kavgada Vefat Etti

Ünlü isim kavgada Vefat Etti
Sevenleri Üzgün ve Şaşkın

Ünlü isim, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle t-artışmaya başladı. İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine t-artışmaya, ardından da k-avgaya dönüştü.

1d-001.png

Garsonların araya girmesiyle ayrılan k-avga, bu kez dışarıda devam etti. Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak s-aldırgan peşinden gelerek Türker’e y-umruk attı. Türker, b-aşına a-ldığı y-umruk d-arbesiyle yere y-ığıldı. Bu sırada b-aşını yere ç-arparak k-anlar içinde k-aldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından h-astaneye k-aldırılan Çağın Türker, a-meliyata alındı. İki gün k-omada kalan Türker, tüm çabalara rağmen k-urtarılamayarak Vefat Etti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis k-atilin yakalanması için o-perasyon başlattı. Türker yıllar evvel Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak katılmıştı.

1d-001.png

Türker, burada kullandığı argo kelime ile gündem olmuştu. Ünlü isim, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle t-artışmaya başladı. İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine t-artışmaya, ardından da k-avgaya dönüştü. Garsonların araya girmesiyle ayrılan k-avga, bu kez dışarıda devam etti. Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak s-aldırgan peşinden gelerek Türker’e y-umruk attı. Türker, b-aşına a-ldığı y-umruk d-arbesiyle yere y-ığıldı. Bu sırada b-aşını yere ç-arparak k-anlar içinde k-aldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından h-astaneye k-aldırılan Çağın Türker, a-meliyata alındı. İki gün k-omada kalan Türker, tüm çabalara rağmen k-urtarılamayarak Vefat Etti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis k-atilin yakalanması için o-perasyon başlattı. Türker yıllar evvel Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak katılmıştı. Türker, burada kullandığı argo kelime ile gündem olmuştu.

Bu haber toplam 13794 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.