• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

TOLGAHAN SAYIŞMAN VE ALMEDA ABAZİ’NİN OĞLU AMELİYAT OLMUŞTU

TOLGAHAN SAYIŞMAN VE ALMEDA ABAZİ’NİN OĞLU AMELİYAT OLMUŞTU
SON DURUMU

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman’ın oğulları Efehan’ın kafasındaki ‘dermoid kist’ nedeniyle operasyon geçirdiği öğrenilmişti. Çıkan haberlerin ardından ikili, sosyal medya hesaplarından oğullarının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı..Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman,

1-20191102235316.jpg

14 Şubat 2017 yılında Los Angeles’ta dünyaevine girmişti. İkilinin bebekleri Efehan, 5 Mayıs’ta dünyaya gelmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık oğullarıyla yer aldıkları mutluluk pozlarını paylaşan çiftten geçtiğimiz günlerde endişelendiren haber gelmişti.Ünlü çiftin oğulları Efehan’ın kafasındaki ‘dermoid kist’ nedeniyle operasyon geçirdiği öğrenilmişti. Çıkan haberlerin ardından ikili, sosyal medya hesaplarından oğullarının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

2-20191102235316.jpg

Tolgahan Sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Oğlumuz Efehan’ın geçirdiği operasyon sırasında ve sonrasında arayarak, mesaj atarak, çiçek göndererek, iyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm tanıdıklarımıza; başta ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz olmak üzere hemşiresinden hasta bakıcısına, bizlerle ilgilenen tüm hastane personeline; ayrıca bizleri şahsen tanımasa da bizi severek takip eden, dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Soranlar için Efehan şu an iyi. Allah’ıma şükürler olsun. Allah bütün bebeklerimizi ve çocuklarımızı korusun, kimseye yaşatmasın inşallah. Sizleri çok seviyoruz.

3-021.png

Almeda Abazi ise sosyal medya hesabından Arnavutça yaptığı açıklamada “Oğlumuz Efehan’ın sağlığına olan içten dilekleriniz ve ilginiz için içtenlikle teşekkür ederim. Operasyon başarılı oldu ve Efehan çok iyi” dedi. Almeda Abazi ise sosyal medya hesabından Arnavutça yaptığı açıklamada “Oğlumuz Efehan’ın sağlığına olan içten dilekleriniz ve ilginiz için içtenlikle teşekkür ederim. Operasyon başarılı oldu ve Efehan çok iyi” dedi.

4-823.jpg

Bu haber toplam 12366 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.