• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

TOLGAHAN SAYIŞMAN’IN 5 AYLIK BEBEĞİ APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI!

TOLGAHAN SAYIŞMAN’IN 5 AYLIK BEBEĞİ APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI!
TOLGAHAN SAYIŞMAN’IN 5 AYLIK BEBEĞİ APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI!

Şampiyon dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman ve model eşi Almeda Abazi çiftinin 5 ay önce dünyaya gelen Efehan ismindeki bebekleri apar topar ameliyata alındı. 2017 yılında dünyaevine giren Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman ikilisi, Mayıs ayında anne-baba olmanın sevincini yaşamışlardı. Ancak Efehan bebeğin kafasındaki bir kistten dolayı bugün ameliyata alındığı öğrenildi.

2017 yılında dünyaevine giren Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman ikilisi, Mayıs ayında anne-baba olmanın sevincini yaşamışlardı. Ancak Efehan bebeğin kafasındaki bir kistten dolayı bugün ameliyata alındığı öğrenildi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının son dakika olarak geçtiği bilgiye göre Efehan bebeğin ameliyata alındığı ve rahatsızlığın sebebinin kafasında oluşan dermoid kist olduğu söylendi.

Ameliyat devam ediyor: Ameliyatın devam ettiği öğrenilirken Abazi ve Sayışman çiftinin hastanede beklediği söylenildi.Geçmiş olsun mesajları yağdı: Çiftin çok sayıda seveni ise hem sosyal medya hesaplarından hem de DM yoluyla Efehan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gözyaşlarına boğulmuştu: Annelik duygusunu tadan Almeda Abazi, geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için “Oğluma nazar değdi” diyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Dermoid kist nedir? T-ehlikesi var mıdır?Dermoid kist, iyi huylu ve küçük boyutlu olan kist türüdür. Orantıları genellikle 2 cm, 3 cm veya 30 cm’ye kadar uzanabilir. Hastalığın erken teşhisi önemlidir.

Bundan dolayı fark edildiği ilk anlarda hekime başvurulması son derece önemlidir. İçerisinde yağ bezesi, saç, kıl, tırnak veya sinir dokuları gibi garip unsurlar bulunabilir. Genellikle içlerinde yoğun şekilde sarı bir sıvı bulunur.

Bu haber toplam 7959 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.