• BIST 9458.34
  • Altın 2487.623
  • Dolar 32.5971
  • Euro 34.7998
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Ünlü futbolcu ve eşi d-arp edildi!

Ünlü futbolcu ve eşi d-arp edildi!
...

Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda 2018 Troya Yılı kapsamında yapılacak dostluk maçı için çok sayıda yıldız futbolcu Çanakkale’ye davet edildi. Aralarında Ümit Karan, Hasan Kabze, Ergün Penbe gibi isimlerin bulunduğu yıldızlar topluluğunda bulunan

1-339.jpg

futbolcu Emre Aşık, Çanakkale’de talihsiz bir olay yaşadı. İddiaya göre saat 17.00’da Truva Atı’nın önünde yapılacak olan fotoğraf çekimine yetişmeye çalışan yıldız futbolcu, Eceabat İskelesi’nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale’ye gelmek istedi. Feribot görevlilerinin Aşık’ın talebini geri çevirmesi üzerine ünlü futbolcunun eşi Yağmur Aşık iddiaya göre araçtan inerek h-akaret etti. Feribot için sıra bekleyen araçların şoförleri ve çevredeki esnafın da gelmesiyle k-avga büyüdü. Yaşanan a-rbedede Emre Aşık ve eşi y-aralandı. İlk tedavileri ise Eceabat’ta bulunan sağlık merkezinde yapıldı. Çift olayla ilgili Eceabat Karakolu’nda ifade verdi.

1-339.jpg

Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda 2018 Troya Yılı kapsamında yapılacak dostluk maçı için çok sayıda yıldız futbolcu Çanakkale’ye davet edildi. Aralarında Ümit Karan, Hasan Kabze, Ergün Penbe gibi isimlerin bulunduğu yıldızlar topluluğunda bulunan futbolcu Emre Aşık, Çanakkale’de talihsiz bir olay yaşadı. İddiaya göre saat 17.00’da Truva Atı’nın önünde yapılacak olan fotoğraf çekimine yetişmeye çalışan yıldız futbolcu, Eceabat İskelesi’nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale’ye gelmek istedi. Feribot görevlilerinin Aşık’ın talebini geri çevirmesi üzerine ünlü futbolcunun eşi Yağmur Aşık iddiaya göre araçtan inerek h-akaret etti. Feribot için sıra bekleyen araçların şoförleri ve çevredeki esnafın da gelmesiyle k-avga büyüdü. Yaşanan a-rbedede Emre Aşık ve eşi y-aralandı. İlk tedavileri ise Eceabat’ta bulunan sağlık merkezinde yapıldı. Çift olayla ilgili Eceabat Karakolu’nda ifade verdi.

1-339.jpg

Bu haber toplam 4006 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.