• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

O Ses Türkiye’de Gökhan’dan sonra flaş ayrılık : Yokmuşum

O Ses Türkiye’de Gökhan’dan sonra flaş ayrılık : Yokmuşum
Yokmuşum

Yeni sezonu merakla beklenen O Ses Türkiye’nin jürisinde yeni sezonda büyük değişiklikler yaşanacak. Yarışmada 5 sezondur jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz’un vedasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada yarışmada olmayacağını duyurdu.

1a-013.jpg

”O SES’TE YOKMUŞUM”: Yıldız Tilbe, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “O Ses’te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” notunu yazdı. Yıldız Tilbe’nin ayrılmasının ardından jüriye kimin geleceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi Beyaz Show programıyla tanınan Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye ekibine katıldı. Acun Ilıcalı, “Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk.” ifadelerini kullanmıştı. ”BAMBAŞKA BİR HAVA GETİRECEK”: Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti

1b-010.jpg

“Beyazıt Öztürk’ün bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.” Bu gelişme üzerine O Ses Türkiye jürisinde nasıl bir değişiklik olacağı merak konusu olmuştu. Ve beklenen ayrılık gerçekleşti. Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda ‘O Ses Türkiye’de yer almayacağını duyurmuştu. Yıldız Tilbe’nin vedasından sonra ise bir ünlü isim daha yarışmaya jüri olarak katılacak.

Bu haber toplam 4622 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.