• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Müj-de Ar'dan Erdoğan Açıklaması

Müj-de Ar'dan Erdoğan Açıklaması
Yeşilçamın arsızı olarak tanınan zamanında Toplumun ahlakını bozan bir çok filmde oynamış olan herkesin kötü kadın olarak tanıdığı Müjde Ar,

Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savuran Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı bakın nasıl savundu. Reis i cumhur Erdoğan hakkında neler söyledi  Yeşilçamın arsızı olarak tanınan zamanında Toplumun ahlakını bozan bir çok filmde oynamış olan herkesin kötü kadın olarak tanıdığı Müjde Ar,

1-20190122154217.jpg

Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savuran Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı bakın nasıl savundu. Reis i cumhur Erdoğan hakkında neler söyledi Geçtiğimiz günlerde Halk TV’de Uğur Dündar ın sunduğu programa katılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik tehditler savurmuştu. Gezen, Cumhur başkanı Erdoğan’a “Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatansever liğimizi sınayamazsın, haddini bil.” derken Metin Ak pınar ise, “Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler.” sözleriyle televizyon ekranlarından tehditler savurmuştu.

2-20190122154217.jpg

Toplum tarafından filmlerde oynadığı ahlaksız sahnelerle tanınan Müjde Ar, ise bu isimleri savunarak Cumhur başkanı Erdoğan’ı tehdit etmeye ‘Sanat’ dedi. Bugüne kadar AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığını gizlemeyen Müjde Ar, sanatçı müsveddelerini savundu. Konuya ilişkin açıklama yapan Müjde Ar, “Türkiye de yazarların, sanatçıların, halktan insanların düşüncelerini özgürce ifade etmeleri yönetimi eleştirmeleri suç kabul ediliyor. Sorunları olan insanların barışçıl gösterileri yani hak aramaları engelleniyor. Demokratik haklar yok sayılıyor. Bu gidişat toplumdaki var olan huzursuzlukları derinleştiriyor.

3-795.jpg

Toplum bir korku toplumuna dönüştürülüyor. Bunları doğru bulmuyorum. Ülkemizde huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamanın ve her alandaki gelişmenin yolu eksiksiz bir demokrasiyle mümkündür. Yönetimlerin görevi bunu gerçekleşmektir. Hoşa gitmeyen düşünsel ve sanatsal ifadeleri yasaklamak cezalandırmaya çalışmak değildir.” ifadelerini kullandı.

4-501.jpg

Bu haber toplam 13604 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.