• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Mehmet Ali Erbil hakkında ş-oke eden i-ddia!

Mehmet Ali Erbil hakkında ş-oke eden i-ddia!
Mehmet Ali Erbil hakkında ş-oke eden i-ddia!

Evinde d-üşerek y-aralanan ve h-astaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil y-oğun bakımda 69 günü geride bıraktı. Konuşmaya ve yemek yemeye başlayan Erbil hakkında ş-oke eden bir i-ddia ortaya atıldı. Mehmet Ali Erbil’e, ayrıldığı sevgilisinin ailesinin s-aldırdığı ve ünlü şovmenin d-arp nedeniyle h-astanelik olduğu öne sürüldü.

Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden iddia!

Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil’in d-oktor kardeşi Yeşim Erbil i-d-dialara c-anlı yayında yanıt verdi. İşte Yeşim Erbil’in o açıklaması: “Dün hastanedeydim. Stelyo gösterdi. ‘Böyle bir şey yazmışlar’ dedi. Yayıldığını bilmiyordum. Üstünde de durmadım. Herhalde kurdukları sayfa takipçi alsın diye yapıyorlar. Öyle bir şey olsa a-dli olay saklamak mümkün değil.

Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden iddia! ile ilgili görsel sonucu

Başa gelenler 70 gün oldu bu yaşadığı, geçirdiği şeyler d-arpla olacak şeyler değil. Ne diyeyim ki? Hiç öyle bir şey yok. Zaten g-izleyemezsiniz ki… A-dli bir olay… Böyle büyük bir olayı nasıl gi-zleyeceksiniz? Öyle bir şey olsa yapanların da bir şekilde c-ezalandırılması gerekir. G-izlenir mi? Öyle bir şey söz konusu değil. Aslında ben camiadan çok uzağım ancak abimin özel hayatı ortalarda çok konuşulduğu için sanki çok fazlaymış gibi görünüyor.

Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden iddia! ile ilgili görsel sonucu

Ben bir yazı yazmıştım ‘Ha bir eksik ha bir fazla bırakın magazin dünyasında olan olayları…’ Normal yaşayan insanlar bile böyle yapıyor. Tabi bunu olumlamak için söylemiyorum. Adı çıktığı için… Yoksa başka bir x genç kişinin abimden daha az hanım arkadaşları olduğunu söyleyemeyiz. Herkes ç-apkın hele de bu devirde. Ulaşım o kadar kolay ki… Alan razı satan razı. Erkekler bu işleri dağlarla taşlarla yapmıyor. Kadınlarla yapıyor… Demek ki onlar da istekli… Abimin ki aslında diğerlerinden daha fazla değil. Sadece diğerleri sanıyorum daha t-edbirli davranıyorlar, ortalığa çıkmıyorlar. Bizimki magazine çok y-ansıdığı için çıkan şeyler.

Ä°lgili resim

Bir de şöyle bir özelliği var. Boşanmalar yaşanıyor, neler neler yansıyor basına olumsuz haberler… Abimin ayrıldığı eşleriyle hala i-lişkisi devam ediyor. Onlar ziyarete geliyorlar. Bu da bu adamın naifliğinden, hiç kimseye k-ötü bir şey yapmamasından kaynaklanıyor. Sağlık durumuyla alakalı yeni bir gelişme yok. Konuşuyor, yemek yiyor, hala y-oğun bakımda. T-edavisi sürüyor. Çok çok daha iyi olacak inşallah.”

Bu haber toplam 3630 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.