• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Acun Ilıcalı ve MasterChef jürilerinden Murat Özdemir’e sert t-epki!

Acun Ilıcalı ve MasterChef jürilerinden Murat Özdemir’e sert t-epki!
Acun Ilıcalı Açıklama Yaptı

MasterChef yarışmasından d-iskalifiye edilen Murat Özdemir, papağana i-şkence ettiği videoyu sosyal medya hesabından yayınlayınca Acun Ilıcalı ve MasterChef jürileri Hazer Armani, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’dan da bir açıklama geldi.

1-959.jpg

TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasından sivri dili ve garip hareketleri nedeniyle d-iskalifiye edilen Murat Özdemir, papağana i-şkence yaptığı görüntüleri sosyal medyada yayınlayınca Türkiye ayağa kalktı. Özdemir görüntülerin i-nfial yaratmasının ardından apar topar g-özaltına alındı ve geceyi e-mniyette geçirdi. Bu sabah elini kolunu sallayarak serbest kalan Murat Özdemir’e Acun Ilıcalı ve Masterchef Türkiye jürilerinden t-epki yağdı. Murat Özdemir’in Instagram hesabından yayınladığı görüntülerde papağının boynundan tuttuğu görüldü. Yaşadığı i-şkence nedeniyle sürekli çığlık atan papağanı umursamayan Özdemir ise Acun Ilıcalı’ya seslenerek papağana onun ismini öğreteceğini söyledi. Özdemir’in elinin k-a-nadığı da d-ikkatlerden kaçamadı. 

2-835.jpg

Dehşete düşüren bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis ekipleri hemen harekete geçti ve Murat Özdemir, Ortaköy’deki evinde g-özaltına alındı. K-arakola götürülen Özdemir’e mahalleli t-epki gösterdi. Özdemir’e yöneltilen suçlamalar arasında kızını d-övmek de yer aldı. Geceyi e-mniyette geçiren Murat Özdemir bu sabah serbest bırakıldı. Murat Özdemir papağana i-şkence yaptığı görüntülerde ‘Acun baba’ diyeceksin diyerek hayvanın gırtlağını sıkıyordu. Tv8’in patronu Acun Ilıcalı, yaşanan bu olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Hayvanlara yapılan bu zulmü l-a-netliyorum. Yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum” i-fadelerini kullandı. MasterChef Türkiye yarışmasının yapımcılığını üstlenen ‘Bloom Medya’ da sosyal medyadan bir mesaj yayınladı ve “Bir canlıya yapılan insanlık dışı bu z-ulmü, Bloom Medya olarak l-a-netliyoruz. Bu konuda adli mercilerle iletişime geçilmiştir. Nöbetçi savcılık gerekli işlemleri acilen başlatmıştır” açıklamasını yaptı.

3-599.jpg

MasterChef Jürisi Hazer Armani, Bloom Medya’nın mesajını Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayarak Murat Özdemir’e t-epki gösterdi. SOMER SİVRİOĞLU: Sozun bittiği yer! Ekran önü ve arkasındaki k-ontrolsuz davranışları nedeniyle d-iskalifiye edildiği günden beri @tv8, @bloommedya ve @masterchefturkiye ailesi olarak bu m-eczubun sosyal medya üzerinden t-acizlerine, hakaretlerine daha fazla prim yapmasın ve daha da acınılıcak duruma düşmesin diye sessiz kaldık. Ama, konu sessiz dostlarımızın, bize yoldaş olan canlarımızın canına gelince tüm ekip olarak bu adamı ve onu destekleyen zihniyeti l-a-netliyoruz! Kendisi emniyet tarafından içeri alınmış, o dünya güzeli gri papağan da elinden alınmış ve şimdilik koruma barınağına teslim edilmişti. MEHMET YALÇINKAYA: İnsanlıktan nasibini almamış bu varlığa yüce Türk adaleti gerekli c-ezayı verecektir. Saygılarımla Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, papağana ş-i-ddet uygulayan Murat Özdemir hakkında s-uç duyurusunda bulunulması talimatı verdi. Pakdemirli, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak s-uç duyurusunda bulunulması için talimat verdim” i-fadesini kullandı.

4-367.jpg

Pakdemirli, sosyal medyada bir papağana uygulanan ş-i-ddet görüntülerine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Murat Özdemir’in i-şkence yaptığı papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince koruma altına alındı. Yapılan kontrolün ardından sol bacağının kırık olduğu t-espit edilen papağan t-edavi altına alındı.

Bu haber toplam 5687 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.