• BIST 9690.78
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Yeni Doğan Bebeklerini Eve Getirmeden Önce Kalorifer Ocakları Bozuldu – Tamircinin Faturaya Yazdığı Not Çifti A-ğlattı

Yeni Doğan Bebeklerini Eve Getirmeden Önce Kalorifer Ocakları Bozuldu – Tamircinin Faturaya Yazdığı Not Çifti A-ğlattı
Tamircinin Faturaya Yazdığı Not Çifti A-ğlattı

H-ayatımızda daha büyük s-orunlarla karşılaşmadan önce bir önceki s-orunumuzun ne kadar önemsiz olduğunun farkına varamıyoruz. Etrafımızda bunun birçok örneği var ve onlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Jesse ve Maria Hulscher çiftinin başına gelenler insanlığa olan i-nançlarını arttırdı.

2-20190121140457.jpg

Bebekleri dünyaya gelmeden hemen önce kalorifer ocağında bir s-orun meydana geldi. Soğuk bir şubat gecesiydi ve Jesse’nin temel ihtiyaçları dışında harcayacak parası yoktu. Öte yandan bebeklerini eve getireceklerdi ve evin sıcak olması gerekiyordu. Bu yüzden tamirci çağırdı. Çağırdıktan sonra gerçekleşenler çifti çok ş-aşırttı. Kendilerine yapılan iyiliği bütün dünyayla paylaşmaya k-arar verdiler. Jesse, eşini h-astaneden eve getirmeden önce kalorifer ocağını çalışır hale getirmeliydi. Günlerdir ev ısınmadığından çok soğuktu. Adler isminde bir oğlu dünyaya gelmişti. Bu da yetmezmiş gibi uzaktaki h-astaneden eve gelirken kar fırtınası çıktı. Evde iki yaşında çocukları daha vardı. Kar fırtınası da yaklaştığından bir an önce kalorifer ocağını tamir ettirmeleri gerekiyordu. Jesse hemen Magnuson Sheet Metal şirketini aradı ve bir tamirciye ihtiyacı olduğunu söyledi. Notu görünce şaşırdılar.

3-777.jpg

Şirketin müdürü Craig, Jesse’nin sesinden p-anik içinde olduğunu ve buna ne kadar ihtiyacı olduğunu anladı. Tamirci, ocağı bir saat içinde çalışır hale getirdi. Birkaç gün sonra Jesse’nin posta kutusuna Magnuson Sheet Metal’den fatura geldi. Faturayı gördüğünde gözlerine i-nanamadı. Faturada, “Borcunuz yok. Bebeğinize iyi bakın” yazıyordu. Böyle şeyler hepimizin insanlığa olan i-nancını arttırıyor. Aile umarız ki bir gün kendilerine yapılan bu iyiliğin karşısına bir başkasına yaparak iyiliğin yayılmasını sağlarlar. İnsanların yapılan bu güzel iyilikten örnek alması için paylaşalım.

Bu haber toplam 14111 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.