• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni açıklamalarda bulundu

Yeni açıklamalarda bulundu
Yeni açıklamalarda bulundu

Yaşanan depremi bilen ünlü kahin, İstanbul için yeni uyarıda bulundu. 6 ve 7 S-d-de-tinde ve tarihi  DETAY Kahin Yeni Açıklama Yaptı.. Özel bir televizyona konuşan Hollandalı deprem kahini Frank Hoogerbeets, İstanbul'da yaşanan son depremin ardından İstanbulluları uyardı.

2a-006.jpg

Deprem kahini' olarak anılan Frank Hoogerbeets, önceki tahminlerinin doğru çıkması ile çok konuşulmuştu.A Haber televizyonuna konuşan Hollandalı de-prem uzmanı İstanbul'da yaşanan son depremin ardından açıklamalarda bulundu.  Hoogerbeets, "Dün baktığımızda 4.9 oldu bugün baktığımızda ise 5.7 şid-detinde oldu. Bu kesinlikle daha da şid-detlenecek gibi görünüyor. Bir açıdan baktığınızda gerçekten şanslı hissedebiliriz kendimizi, çünkü bu bizim için bir u-yarı niteliğinde.Bunu söylemek oldukça güç. Belki önümüzde 6 veya 7 büyüklüğünde dep-remler olabilir. Ama bu 1 yıl da 10 yıl da alabilir." dedi.  Diğer konumlarla ilgili olarak ne söyleyebilirsiniz?

3-20190928225741.jpg

Özellikle bölgeyle ilgili olarak, diğer bölgeleri de tetikleyecek mi?Evet kesinlikle bu olabilir, gerçekleşebilir. Bundan 20 yıl önce İstanbul'da bunun gerçekleştiğini biliyoruz. İstanbul'un batısına baktığımızda burada dep-remlerin kayıtlara geçtiğini görüyoruz.Önümüzdkei büyük ölç.ekli bir dep-remin İstanbul'un batı ksımında olacağını öngörebiliriz. Marmara Denizi'nde 20 yıldır küçük dep-remler olduğunun altını çizen Hoogerbeets, İstanbul'un Batı yakasında büyük bir dep-rem beklediğini söyledi. Frank Hoogerbeets, kullanıcıların ısrarına kayıtsız kalamayarak bugün Türkçe bir tweet attı.Hoogerbeets, Silivri dep-premine  ı-li-şkin,

4-799.jpg

"Lütfen dep-rem  yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece dep-rem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 18778 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.