• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Yaşanan olay artık 'pes' dedirtti! Park halindeki bir aracın arkasına geçip..

Yaşanan olay artık 'pes' dedirtti! Park halindeki bir aracın arkasına geçip..
Park halindeki bir aracın arkasına geçip..

Sokak ortasına t-uvaletini yaptı, dayak yemekten son anda kurtuldu Muğla'nın Marmaris ilçesinde, motosikletinden inerek çevredeki esnafın gözü önünde bir otomobilin arkasına geçip tuvaletini yapan kimliği belirsiz kişi dayak yemekten son anda kurtuldu. O-lay dün, saat 16.30 sıralarında Tepe Mahallesi 31 Sokak üzerinde meydana geldi.

1-20190115175328.jpg

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan olay ’pes’ dedirtti. Sokakta motosikletiyle giden bir kişi, aniden yol ortasında durarak motosikletinden indi. DEMİR BORULARLA GELDİLER... Park halindeki bir aracın arkasına geçen kişi, t-uvalet ihtiyacını gidermeye başladı. Bu sırada t-uvaletini yapan kişiyi gören çevredeki esnaf ellerinde demir borularla dışarı çıkarak tartışmaya başladı. BİR ESNAF SOPA İLE OMUZLARINA VURDU Güvenlik kameraların kaydettiği anlarda esnaf vatandaşlar kimliği belirsiz kişiyi uyararak gitmesini istedi. Fakat görüntülerdeki kişi esnafların uyarısına tepki gösterince, sinirlenen bir esnaf sopa ile omzuna vurdu. Bunun üzerine, alkollü olabileceği düşünülen kimliği belirsiz kişi motosikletine binerek sokaktan uzaklaştı.

1-20190115175328.jpg

KAMERAYA YANSIDI Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kimliği belirsiz kişi motosikleti ile sokaktan geçerken bir anda duruyor ve park halindeki bir aracın arkasına geçiyor. Ayrıca görüntülerdeki kişinin tuvalet ihtiyacını giderdiği görülüyor. Olayı gören esnafların dışarı çıkışı ve tuvaletini yapan kişi ile tartışmaları da görüntülerde yer alıyor.

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.