• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Yaş Farkı Olmaz Diyen K-adına İnanarak Hayatının H-atasını Yaptı

Yaş Farkı Olmaz Diyen K-adına İnanarak Hayatının H-atasını Yaptı
...

Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Süleyman Önal, bir aracı yardımıyla evlenme vaadiyle Hatay’ın Antakya ilçesinde tanıştırıldığı kadın tarafından 22 bin lira dolandırıldı. Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Süleyman Önal, bir aracı yardımıyla evlenme vaadiyle Hatay’ın Antakya ilçesinde tanıştırıldığı P.Y. isimli kadın ve yakını olduğu ileri sürülen kişiler tarafından toplam 22 bin lira dolandırıldı.

1-841.jpg

Dolandırılan Önal’ın, aralarında 18 yaş olan P.Y.’nin kendisine, “Benim için yaş farkı önemli değil. Mutlu olayım yeter” dediğini söyledi. Çivril’in kırsal Kızılcayer Mahallesi’nde çiftçilik yapan Süleyman Önal, 3 yıl önce eşinden boşandı. Mahallede tanıştığı bir kişinin tekrar evlenmek istemesi halinde aracılık edrebileceğini söymesi üzerine Önal, bu teklifi kabul etti. Önal, geçen 30 Kasım’da gittikleri Hatay’ın Antakya ilçesinde P.Y. ve ağabeyi olduğu söylenen bir kişi ile tanıştırıldı. Önal’ın aralarında 18 yaş olduğunu hatırlattığı P.Y., iddiaya göre, “Benim için yaş farkı önemli değil. Mutlu olayım yeter” dedi. Kendisi ile evlenmeyi kabul etmesi üzerine Önal, toplam 3 bin 600 lira değerinde altın yüzük ve küpe aldığını,

2-728.jpg

süt parası olarak da ağabeyi olarak tanıtılan kişiye 7 bin lira ve toplam 7 bin lira değerinde altın bilezik verip, P.Y. ile memleketi Çivril’e döndü. Önal daha sonra yaşananları ise şöyle anlattı: “P.Y., Çivril’e gelmemizden sonra evde hasta olduğunu söyledi. Kendisini hastaneye götürüp, muayene ettirdim. Sağlık durumu iyiydi. Eve döndükten sonra telefonla konuşmaya başladı. Kiminle konuştuğunu sordum. Kardeşleriyle konuştuğunu söyleyip, bahçeye çıkarak benden uzaklaştı. Telefonla konuşuyormuş gibi yapıp, sokağa çıktı. Burada, kendini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Kendisinden bir daha haber alamadım, telefonlarıma da cevap vermedi. Dolandırıldığımı, kaçtığında anladım. Bunlar 6- 7 kişilik çete. Aracısı, taksicisi, ‘Abisiyim’ diyen de, ‘ablasıyım’ diyen de şebeke. İnsanları hassas oldukları yerlerden yakalayıp dolandırıyorlar.

3-521.jpg

Beni dolandırıldılar, başkası kanmasın bunlara. Yaptığı diğer masraflar ile toplam 22 bin lira doladırıldığını belirten Önal, soluğu jandarmada alıp, şikayetçi oldu. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.”

 

Bu haber toplam 10693 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.