• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Tabela Direğine Bağlı Halde Bulunan Boynu Bükük Köpeğin Ü-zgün Bakışları Görenlerin Yüreğini Burktu

Tabela Direğine Bağlı Halde Bulunan Boynu Bükük Köpeğin Ü-zgün Bakışları Görenlerin Yüreğini Burktu
Ü-zgün Bakışları Görenlerin Yüreğini Burktu

Hayvan sahiplenmek s-orumluluk gerektiren bir iştir. Bir hayvanı sahiplendikten sonra o hayvan evcil hayvanınız olmaktan çıkıp ailenizin bir bireyi haline gelir. Bu yüzden kendinizden emin değilseniz ve sahipleneceğiniz hayvana bakıp bakamayacağınız hakkında en ufak bir ş-üpheniz varken en başında hayvanı sahiplenmemelisiniz.

2-20190127183309.jpg

Şişli’de sabah saatlerinde bir köpek, tabela direğine zincirle bağlı halde bulundu. Köpek bulunduğunda titriyordu, k-orkuyor ve aç olduğu anlaşılabiliyordu. İhlas Haber Ajansı’ndan aktarılanlara göre köpeği ilk farkeden servis şoförü Zikri Yücel olmuş. Yücel arkadaşıyla sohbet ederken gördüğü manzara karşısında donup kalmış. Aç ve susuz olduğu her halinden belli olan köpek ne kadar süredir burada bağlı olduğu bilinmese de soğuktan titriyordu. Yücel hemen yetkililere h-aber verdi. Bu sırada köpeğin etrafında toplanan insanlar, a-cı içinde onlara bakan köpeği izlediler. Köpeğin ne kadar ü-zgün olduğu belliydi. Belki de sahibinin onu terketmiş olmasını henüz anlayamamıştı. Belki de sahibinin geri döneceğini sanıyordu. Yetkililer bir süre sonra olay yerine geldiler.

3-842.jpg

Köpek, başta kendisini rehabilitasyon merkezine götürmeye çalışan kişilere s-aldırdı. Muhtemelen bir sahibi vardı ve kendisine başkasının dokunmasına alışık değildi. Umarız ki köpek bir an önce rehabilite edilir ve kendisine değer veren bir aile tarafından sahiplenilir. Hiçbir köpeğin sokağa böyle acımasızca terkedilmemesi gerektiğine i-nanıyorsanız beğenin ve paylaşın.

Bu haber toplam 2371 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.