• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

O Artık Yok Safiye’yi Kaybettik

O Artık Yok Safiye’yi Kaybettik
....

Olay, Denizli Antalya karayolu Şahin Tepesi mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ç. yönetimindeki 35 AE 6105 plakalı otomobil, Şahin Tepesi mevkinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyerlere ç-arptı.

1-407.jpg

Ç-arpışmanın etkisiyle sürücü Mustafa Ç. ile yanında bulunan ve otomobilin arka camından yola savrulan Safiye Şahan (22) ağır y-aralandı. K-azayı gören diğer sürücüler durumu 112 acil servisine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları t-edavi etmek üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) H-astanesine götürdü. Y-aralılardan Safiye Şahan, h-astanede yapılan tüm m-üdahalelere rağmen k-urtarılamadı. Şahan’ın c-enazesinin memleketi olan Sarayköy ilçesinde d-efnedildiği öğrenildi. Öte yandan Şahan’ın, PAÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisinin olduğu ve 15 gün sonra da doğum gününün kutlanacağı öğrenildi. Olay, Denizli-Antalya karayolu Şahin Tepesi mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ç. yönetimindeki 35 AE 6105 plakalı otomobil, Şahin Tepesi mevkinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyerlere ç-arptı.

2-335.jpg

Ç-arpışmanın etkisiyle sürücü Mustafa Ç. ile yanında bulunan ve otomobilin arka camından yola savrulan Safiye Şahan (22) ağır y-aralandı. K-azayı gören diğer sürücüler durumu 112 acil servisine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları t-edavi etmek üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) H-astanesine götürdü. Y-aralılardan Safiye Şahan, h-astanede yapılan tüm m-üdahalelere rağmen k-urtarılamadı. Şahan’ın c-enazesinin memleketi olan Sarayköy ilçesinde d-efnedildiği öğrenildi. Öte yandan Şahan’ın, PAÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisinin olduğu ve 15 gün sonra da doğum gününün kutlanacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 14724 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.