• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

HALUK LEVENT SÖZÜNÜ TUTTU

HALUK LEVENT SÖZÜNÜ TUTTU
HALUK LEVENT SÖZÜNÜ TUTTU

Haluk Levent, Çiğdem ka-nseri yenince sözünü tuttu ve çiftetelli oynadı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Çiğdem Arık, en tehlikeli dönem olarak bilinen 4’üncü evredeki m-eme k-anserini, uygulanan tedavi ve eşinin desteğiyle 1 yılda yendi. Haluk Levent’in hastalığı boyunca kendisine

2-20191213224934.jpg

maddi ve manevi destek verdiğini belirten Arık, ünlü şarkıcının kendi adına şarkı yazdığını ve sözünü tutup, sağlığına kav-uşmasının ardından evlerine gelerek, çi-ftetelli oynadığını söyledi. Pamukkale ilçesinde yaşayan evli bir çocuk annesi Çiğdem Arık, geçen yıl me-me k-anseri olduğunu öğrendi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan t-etkiklerde Arık’ın k-anserin en t-ehlikeli dönemi olan 4’üncü evresinde olduğu te-spit edildi. Arık’a hastanede 6 ay boyunca tedavisi yapıldı, ancak herhangi bir sonuç alınamadı. Arık Ailesi, çareyi İstanbul’da özel bir hastaneye gitmekte buldu. Maddi durumları iyi olmayan aileye sevenleri destek çıktı.

3-20191213224935.jpg

Aile, burada 6 ay tedavi boyunca 130 bin lira para harcadı. İstanbul’da yapılan k-emoterapi ted-avisinde 14 santimetre olan k-anser k-itlesi 3 santimetreye kadar d-üşürüldü. Çiğdem Arık, daha sonra a-meliyat olmak için Denizli’ye döndü. Ka-nser ki-tlesinin küçülmesiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 7 saat süren bir ameliyata alınan Arık’ın sol m-emesi, 3 kaburgası, göğüs kafesi ön kemiği ve lenf bezleri a-lındı. Ameliyattan sonra yapılan kontrollerde Arık’ın k-anseri yendiği ortaya çıktı. Ka-nsere yakalandığını öğrendiğinde çok a-ğladığını ifade eden Çiğdem Arık, şöyle konuştu: “İnsan, ka-nser olduğunu kendine y-ediremiyor.

4-831.jpg

Çok zor bir durum. Eşimi ve kızımı düşündüm. Güçlü olmak zorundaydım. Hastanede doktorların benim için ‘Yapacak bir şey yok’, ‘Masada kalırsın’ dediklerini bile duydum. Ama yılmadım, k-anseri yeneceğime dair hep umutla yaşadım. Denizli’deki 6 aylık t-edavi hiçbir işe ya-ramadı. İstanbul’da yapılan te-davi de ise k-anser kitlesi küçülünce ameliyat şansı doğdu. Bana daha önce ‘Ö-lürsün’ diyorlardı. İnatla yaşamaya devam ettim. K-ızımın annesiz kalmasına göz yumamazdım. Doktorlar a-meliyatın zor o-lacağını, me-memin birinin alınacağını söylediler,

2-20191213224934.jpg

Hiçbiri umurumda olmadı. 7 saat sonra gözümü açtığımda çok huzurluydum. Büyük a-ğrılara bile k-atlandım. V-ücudumdaki k-esik i-zlerini çiçek gibi düşündüm. İnsanlar k-anserden ko-rkmasınlar, geç kalmaktan korksunlar. Hastalığım boyunca eşim yanımdan hiç ayrılmadı, onun desteği, verdiği moralle kanseri yendim.”

Bu haber toplam 9855 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.