• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Evden Kaçan Köpeğin Nereye Gittiğini Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Evden Kaçan Köpeğin Nereye Gittiğini Görünce Gözyaşlarını Tutamadı
Evcil hayvanını kaybeden bunun ne kadar acı verdiğini çok iyi bilirler. Evcil hayvanınızla o kadar çok anı paylaşıp vakit geçirmişsinizdir ki artık ailenizin bir parçası olmuştur. Onu kaybedince tıpkı ailenizden birini kaybetmiş gibi hissedersiniz.

Aynı şey hayvanlar için de geçerli. Cesur ismindeki köpek geçtiğimiz sene ocak ayında sahibini kaybetti. 79 yaşındaki Mehmet İlham’ın hayatının son iki yılında başına gelen en güzel şeylerden biri de Cesur ismindeki köpekti. Uzun süredir felç hastası olan İlhan hayatını kaybettikten sonra köpeği Cesur da hayata küstü.

1-20190124215205.jpg

Mehmet’in oğlu Ali, “Babam felçli olduğu için aralarında değişik bir bağ vardı. Babam son günlerinde hastanedeyken Cesur hiçbir şey yememeye başladı” dedi. Mehmet İlhan’ın cenazesi sırasında Cesur son görevini yerine getirdi. İnsanmışçasına sahibinin tabutunun başında bekledi. Başı her daim öne eğikti. Ali İlhan, “Babam gömülene dek kimseye kendisini dokundurtmadı” dedi. Cesur sahibinin nakledilişini üzgün gözlerle izledİ Cesur şimdi Mehmet İlhan’ın oğlu Ali İlhan’la yaşıyor. Hala sahibini çok özlüyor. Babasını kaybettikten birkaç hafta sonra Ali İlhan, Cesur’un sürekli gözden kaybolduğunu farketti. Bir gün Cesur’u evden çıkınca takip etmeye başladı. Meğerse Cesur her gün sahibinin mezarını ziyarete gidiyormuş. Ali İlhan,

2-20190124215205.jpg

“Mezarlık bekçisi her sabah Cesur’un babamın mezarına geldiğini söyledi” dedi. Cesur muhtemelen sahibini ölene dek unutmayacak. En azından şimdi sahibinin oğluyla yaşıyor ve emin ellerde. Ali İlhan, “Cesur hep sadık bir köpek oldu. Artık benimle yaşayacak” dedi. Hayvanların duyguları olmadığını söyleyenlere inat gönderiyi paylaşalım.

Bu haber toplam 3064 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.