• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Bayan Kahkaha Saba Türmer'den K-ötü Haber

Bayan Kahkaha Saba Türmer'den  K-ötü Haber
Bayan Kahkaha Saba Türmer'den K-ötü Haber

Saba Tümer tanınmaz hale geldi son hali sevenlerini korkuttu.. Kahkaha k-adın Saba Tümer, son haliyle korkunç bir hale geldi, boyunlukla görünce sevenleri iyice korkuttu. Kahkahasıyla bulunduğu her yeri şenlendiren Saba Tümer'i sürekli gülen yüzü ve bakımlı haliyle görmeye alışık olan hayranları son halini görünce korktu. 

2-20191213231717.jpg

Nişantaşı'ndaki bir özel hastaneden çıkarken görüntülenen Saba Tümer'in son halinin yanı sıra boynunda bir de boyunluk olunca sevenleri güzel sunucu için oldukça endişelendi. 48 yaşındaki başarılı sunucu, son hali hakkında ise Sözcü'nün haberine göre, "Vertigo olmuşum, sürekli 360 derece dönüyorum. Ekranlara çok dönmek istiyorum, o yüzden hasta oldum herhalde" açıklamasında bulundu. Ünlü sunucu, vertigo (baş dönmesi) hastalığından dolayı düşme tehlikesine karşın boyunluk kullanmaya başladığını söyledi. Tümer, "Dengemi bulamıyorum. Önlem amaçlı taktım" dedi. Peki, Saba Tümer kimdir?

1-20191213231717.jpg

Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanmıştır. Okulu bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. 6 13 Saba Tümer tanınmaz hale geldi son hali sevenlerini korkuttu Altı ay Ege TV'de çalışıp sonrasında 4,5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre NStyle adlı dergide yazılar yazdı. 7 13 Saba Tümer tanınmaz hale geldi son hali sevenlerini korkuttu NTV'den Show TV'ye transfer oldu ve bir süre Show TV – dış haberler sorumlusu olarak çalışmaya başladı ancak daha sonra SKYTURK'e geçerek Serdar Akinan ile birlikte

3-20191213231717.jpg

Ne Var Ne Yok adlı programın sunuculuğunu yaptı, sonrasında bir haber sitesinin anketinde "en iyi bayan haber spikeri" seçilerek tekrar Show TV'ye döndü ve Saba Tümer İle Bu Gece isimli programı sunmaya başladı. Saba Tümer tanınmaz hale geldi son hali sevenlerini korkuttu Bir süre burada gece haberlerini sunmaya devam ederken Okan Bayülgen'in teklifi üzerine "Haber Makinası" adlı programda yer aldı ve aynı günlerde köşe yazarı Pakize Suda ile Star TV'de Lütfen Bu Konuya Girmeyelim isimli kadın programını sundu.

Bu haber toplam 14955 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.