• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

BAKIMSIZSIN DİYEREK

BAKIMSIZSIN DİYEREK
BAKIMSIZSIN DİYEREK

İZMİR’in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim T., c-insel isteklerde bulunup, olumsuz cevap alınca 2 çocuk annesi eşi Filiz T.’yi (38), iddiaya göre “Sen bakımsızsın, seni beğenmiyorum” diyerek, dö-vdü. Başına aldığı da-rbe sonucu m-enenjit geçiren ve o-muriliğinde k-ırık olan Filiz T.’yi,

1-20191213222748.jpg

oğlunun i-hbarı üzerine 3 kız kardeşi kurtardı. Filiz T., hastanede yaşam sa-vaşı verirken, İbrahim T. tutu-klandı. Kız kardeşlerden Sevgi Fatma Erol (45), ” Lütfen yardım edin, Filizler ö-lmesin.” dedi. O-lay, geçen cuma günü Çaylı Mahallesi’nde bulunan evde meydana geldi.Eve a-lkollü gelen İbrahim T., 18 yıllık eşi Filiz T.’den i-ddiaya göre bir takım c-insel isteklerde bulundu. O-lumsuz cevap alan İbrahim T., bunun üzerine eşine, “S-eni artık beğenmiyorum. Neden bakımlı değilsin” diyerek, dö-vmeye başladı. İbrahim T., b-aşını defalarca d-uvarlara vu-rduğu Filiz T.’yi, ba-yılınca, evin odasına ya-tırdı.

2-20191213222748.jpg

Baygın haldeki Filiz T.’yi hastaneye g-ötürmek yerine evde b-ırakan İbrahim T., bunun da üzerine eşinin ve çocuklarının, ba-ldızlarıyla görüşmelerini ya-sakladı. Çiftin çocuklarından 16 yaşındaki Osman T., pazar gecesi arkadaşının telefonundan durumu teyzelerine bildirdi. Durumu öğrenen Sevgi Erol, Nesrin Geyranlı ve soyadı öğrenilemeyen Emine adlı kardeşler, sağlık ekiplerine haber verip, kız kardeşlerinin evine gitti. Burada 3 kardeş, Filiz T.’yi ba-ygın halde buldu. 3 kardeş, sağlık görevlileriyle Filiz T.’yi alıp, Ödemiş Devlet Ha-stanesi’ne götürdü. Hastanede durumun ‘p-sikolojik’ olduğu söylenince

3-20191213222748.jpg

Filiz T., Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada kafa tr-avması geçirdiği belirlenen Filiz T.’nin, yapılan tetkiklerde d-arp nedeniyle me-nenjit geçirdiği ayrıca om-uriliğinde de 3 santimetre k-ırık olduğu ortaya çıktı. Filiz T. hemen a-meliyata alınırken, h-ayati t-ehlikesinin devam ettiği bildirildi. Filiz T.’nin kardeşlerinin şi-kayeti üzerine İbrahim T., p-olis ekiplerince ya-kalanıp g-özaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim T., çıkarıldığı mahkemece t-utuklandı. Filiz T.’nin yanına gittiklerinde, kendilerine ‘j-andarma’ diye fı-sıldadığını aktaran kardeşi Sevgi Erol, “Kardeşim, ahırdan bozma -ötü bir o-dada tek ba-şına yaşıyordu.

4-830.jpg

Gittiğimizde yalnızca nefes a-labiliyordu. Kardeşimize ne olduğunu sorduğumuzda kayınvalidesi bize hiçbir şeyinin olmadığını söyledi. Yanına yaklaşınca benim kulağıma ‘B-eni götürün’, diğer kardeşimin kulağına ‘ja-ndarma’ diye fı-sıldadı. Bunun üzerine Filiz’i Ö-demiş D-evlet Ha-stanesi’ne ardından da Ege Ü-niversitesi’ne kaldırdık. Ödemiş Devlet Hastanesi’nde ‘p-sikolojik’ ta-nısı koyulan kardeşimin d-arptan dolayı m-enenjitinin bulunduğu ve o-muriliğinde 3 santimetre k-ırık olduğu ortaya çıktı. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Hiçbir şey bizi teselli etmeyecek ama yapanın da yanına kar kalmayacak” dedi.

1-20191213222748.jpg

 İbrahim T.’nin, eşi Filiz T.’ye yıllardır hem fi-ziksel hem de p-sikolojik ş-iddet uyguladığının i-ddia eden Sevgi Erol, “İbrahim T., yıllardır kardeşime fi-ziksel şi-ddet ve p-ikolojik şid-det uy-guladı. ‘Senden n-efret ediyorum, senden iğ-reniyorum. Seni; anneme, çocuklara, in-eklere bakmak için evde tutuyorum’ diyordu. Filiz’den, ba-kımlı olmasını ve farklı şeyler istemiş. Lütfen yardım edin, Filizler -ö-lmesin. Biz Filizimizi k-aybetmek ü-zereyiz. Siz Filizlerinizi kaybetmeyin, k-ırmayın” diye konuştu. Erol ayrıca, Filiz T.’yi ilk olarak kaldırdıkları Ödemiş Devlet Hastanesi’nde ‘p-sikolojik’ ta-nısı k-oyulduğu i-ddiasıyla ş-ikayetçi ol-acaklarını da s-özlerine ekledi. 

Bu haber toplam 12490 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.