• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Bakanlıktan Gelen 25 Asker Açıklaması Türkiye'yi Perişan Etti.

Bakanlıktan Gelen 25 Asker Açıklaması Türkiye'yi Perişan Etti.
7 Asker de Kayıp Hala Aranıyor.

Milli Savunma Bakanlığı Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde top atışı yapıldığı esnada arızalı mühimmatın infilak etmesi sonucu 25 askerin ya-ra-landığını 7 askere ise ulaşma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Şemdinli Sulh Ceza Hakimliği de olaya ilişkin yayın yasağı getirdi.

1-663.jpg

Milli Savunma Bakanlığınca Hakkari'de bir üs bölgesinde, ilk bilgilere göre atış esnasında ağır silah mühimmatından kaynaklandığı değerlendirilen bir kaza meydana geldiği ve kaza sonucunda 25 askerin yaralandığı, 7 askere ulaşma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'de bir üs bölgesinde meydana gelen kazaya ilişkin bilgi verildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: Milli Savunma Bakanlığı: 25 asker ya-ra-landı, 7 asker aranıyor "Hakkari'de bir üs bölgemizde, ilk bilgilere göre atış esnasında ağır silah mühimmatından kaynaklandığı değerlendirilen bir kaza meydana gelmiştir. Kaza sonucunda ya-ra-lanan 25 kahraman silah arkadaşımız süratle hastaneye tahliye edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Yedi kahraman silah arkadaşımıza ulaşma çalışmaları devam etmektedir. Kaza hakkında inceleme başlatılmıştır." VALİLİK AÇIKLAMASI Kaza sonrası Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada "09.11.2018 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen pa-tlama sonucu askeri personellerimiz yaralanmıştır." denilmişti.

2-572.jpg

Milli Savunma Bakanlığı: 25 asker ya-ra-landı, 7 asker aranıyor İkinci açıklamada da Hakkari Valisi İdris Akbıyık'ın ya-ra-lanan askerleri Yüksekova ve Hakkari Devlet Hastanelerinde ziyaret ettiği belirtildi. YAYIN YASAĞI GELDİ Hakkari'nin Şemdinli Sulh Ceza Hakimliği, Süngü Tepe Üs Bölgesi'ndeki olaya ilişkin yayın yasağı kararı aldı. Kaynak Hürrüyet

Bu haber toplam 5857 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.