• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

3 İlimizde ve çok sayıda ilçemizde okullar tatil edildi

3 İlimizde ve çok sayıda ilçemizde okullar tatil edildi
Son Dakika:

İstanbul'da kar yağışı yarın okullar tatil mi? İstanbul'a kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için kar uyarısında bulunmasının ardından milyonlarca öğrenci gözünü kar tatiline çevirdi..Bu akşam saatlerinde başlayan ve yarın İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ne kadar süreceği henüz açıklanmadı..

1-954.jpg

Peki 20 aralıkta hangi illerde okullar tatil mi? İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLDU MU? Bugün akşam saatlerinde başlayacak olan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu merak ediyor. İstanbul Valiliği henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama yapmış durumda değil. İstanbul'da okulların tatil olması durumunda haberimiz güncellenecektir. İŞTE KAR TATİLİ KARARI ALINAN İL VE İLÇELERİMİZ: Kırklareli’nde eğitime kar engeli Kırklareli'nde olumsuz hava şartları nedeniyle Lüleburgaz, Babaeski ve Demirköy ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 20 Aralık Perşembe günü eğitime bir günlüğüne ara verildiği duyuruldu. Açıklamada, kamu çalışanı engelli ve hamile personelin de aynı gün izinli sayılacağı kaydedildi. Bu arada kar yağışı Demirköy, Babaeski ve Kofçaz ilçelerinde etkisini sürdürüyor. GELİBOLU VE BİGA'DA OKULLAR TATİL!

2-830.jpg

Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde 19 Aralıkta kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan kar yağışı nedeniyle Gelibolu ve Biga İlçe Merkez ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süre ile eğitime ara verildi. TEKİRDAĞ'DA EĞİTİME KAR ENGELİ! Tekirdağ'da yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarıyla birlikte gece saat 02.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle okulların 1 buçuk gün tatil edildiği açıklandı. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, tüm ilçelerimizde 19 Aralık 2018 Çarşamba öğleden sonra ve 20 Aralık 2018 Perşembe günü olmak üzere (1.5 gün) tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile çalışanlar ve engelli çalışanlar bu tarihte izinli sayılacaklardır" denildi. EDİRNE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

3-595.jpg

Edirne'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Yağış nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Keşan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "19.12.2018 Çarşamba günü Keşan ilçemizde merkez ve köy okullarımız 1 gün süreyle kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla tatil edilmiştir" denildi. Ayrıca hamile ve engelli memurların da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. Silivri’de kar kalınlığı 10 santime ulaştı! Kar yağışının devam ettiği Silivri'nin bazı bölgelerinde rüzgar dindi. Havanın sakinliğini fırsat bilen çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaparak karın tadını çıkardı. İstanbul Silivri’de kar yağışı devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ilçenin Batı kesimlerinde 10 santime ulaştı. Özellikle Gümüşyaka, Çanta ve Değirmenköy mahallelerinde, rüzgarın dinmesiyle birlikte çocuklar kendilerinin parklara attı. Kartopu oynayan çocuklar, kimi zaman kardan adam yaparak doyasıya eğlendi.

4-363.jpg

Çocukların keyifli anları kameralara yansıdı. Bolu Dağı’nda ulaşıma kar ve sis engeli! Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu geçişinde etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı geçişinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Tipi şeklinde devam eden yağış nedeniyle Bolu Dağı’nda kar kalınlığı yeşil alanlarda 5 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri bölgede tuzlama çalışması yaptı. Sürücüler, özellikle D-100 Karayolu’nun Elmalık, Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkiilerinde zorlandı. Bölgede etkili olan sis nedeniyle de görüş mesafesi 40 metreye kadar düştü. ürücüler sisin etkili olduğu yerlerde araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Yol kenarlarında bulunan ışıklar açılarak, görüş mesafesi açılmaya çalışıldı.

1-954.jpg

Bu haber toplam 4393 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.