• BIST 9771.79
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Yatılı okuldaki 9 yaşındaki çocuktan Haber

Yatılı okuldaki 9 yaşındaki çocuktan Haber
Yatılı okuldaki 9 yaşındaki çocuktan Haber

Yatılı okuldaki 9 yaşındaki çocuktan Haber Ardahan’da Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulu’nun yurdunda arkadaşları ile oynarken devrilen dolabın a-ltında -kalarak h-ayatını k-aybeden Zerin Koç’un (9) ö-lümü ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı i-hmalin araştırılması için inceleme ve s-oruşturma başlattı.

1-523.jpg

DOLAPLARDAN BİRİ KÜÇÜK ZERRİN’İN Ü-ZERİNE D-EVRİLDİ O-lay, dün saat 19.00 sıralarında İnönü Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulu Kız Öğrenci Yurdu’na meydana geldi. 5’inci sınıf öğrencisi Zerin Koç ile arkadaşları odalarında oyun oynamaya başladı. Çocukların oynadığı sırada, eşyalarını koydukları dolaplardan biri Zerin Koç’un üzerine d-evrildi. Zerin’in dolap a-ltında k-aldığını gören çocuklar, durumu yetkililere bildirdi. Yurda gelen ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi’kaldırılanlan Zerin Koç, yapılan tüm m-üdahalelere rağmen k-urtarılamadı. A-cı o-layı d-uyarak yaşadıkları Samanbeyli köyünden h-astaneye gelen küçük kızın yakınları s-inir k-rizi geçirdi. O-layla ilgili s-oruşturma başlatılırken, öğrencilerin ve yurttaki yetkililerin ifadeleri alındı.

2-447.jpg

Küçük kızın c-enazesi o-topsi için Trabzon A-dli T-ıp K-urumu’na gönderildi. MEB SORUŞTURMA BAŞLATTI Zerin Koç’un h-ayatını k-aybetmesi arkadaşlarını ve öğretmenlerini y-asa b-oğdu. Küçük Zerin’in ö-lümünün ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından s-oruşturma başlatıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Ardahan Kazım Karabekir Yatılı Bölge Okulu’nun pansiyonunda elbise dolabının üzerine d-evrilmesi sonucu öğrencimiz Zerin Koç h-ayatını k-aybetmiştir. Bu a-cı o-layla ilgili i-hmalin araştırılması için Bakanlığımızca inceleme ve soruşturma başlatılmıştır” denildi. Bakanlık tarafından görevlendirilen müfettişlerin Ardahan’a gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, o-topsisi tamamlanan küçük kızın c-enazesi t-oprağa v-erilmek üzere memleketine gönderildi.

3-319.jpg

Bu haber toplam 4916 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.