• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Hangi hayvanı görüyorsun ? [Stres Testi]..

Hangi hayvanı görüyorsun ? [Stres Testi]..
[Stres Testi]..

Tavşanı gördün! Yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde, senin “mükemmeliyetçi” olduğunu düşünüyoruz. Hayatında olup biten her şeyin senin planlanlandığın gibi gitmesini, hiçbir aksilik çıkmamasını istiyorsun. Tüm çaban da her şeyin kusursuz olması için!

Yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde, senin “mükemmeliyetçi” olduğunu düşünüyoruz. Hayatında olup biten her şeyin senin planlanlandığın gibi gitmesini, hiçbir aksilik çıkmamasını istiyorsun.

Tüm çaban da her şeyin kusursuz olması için! Bazı zamanlar ayrıntılarda boğulmuyor değilsin, ama bir şekilde bu dengeyi kurmayı başarabildiğin için mükemmeliyetçi olmak hayatına pozitif yönde etki ediyor.

Sırf bu huyundan dolayı, çevren de senin görüşlerini almak istiyor, birçok şeyi sana danışıyor. Mükemmeliyetçilik Partisi’ni ne zaman kurmayı planlıyorsun acaba? Partinin genel başkanı zaten senden başkası olamaz! ?

Kuğuyu gördün!

Yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde, senin “karamsar” olduğunu düşünüyoruz. “Karamsarlık” kavram olarak olumsuz bir anlam içerse de, aslında karamsar insanlar olan biten her şeyi olduğu gibi görebilenlerdir.

Bir arkadaşın sana yaşadığı bir sıkıntıyı anlattığında, sırf o daha iyi hissetsin diye onu kandırmak istemezsin. Düşündüğün şey her ne ise, onu olduğu gibi gerçekçi olarak paylaşırsın.

Yılanı gördün!

Yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde, arkadaşların ve sevgilin arasında çok iyi bir denge kurabildiğin sonucuna ulaştık. Bazı insanlar vardır, hayatında özel biri olmadığı durumlarda arkadaşlarıyla ilişkileri çok güçlüdür.

Ancak hayatına özel biri girdiğinde, arkadaşlarını ikinci plana atarlar. Sen kesinlikle böyle bir insan değilsin! Sevgilin ve arkadaşların arasındaki dengeyi çok iyi kurabiliyorsun. Gel gelelim bu durum, iki tarafı da biraz öfkelendiriyor. Çünkü iki taraf da senin hayatında öncelikli olmak istiyor.

Bu sebeple de iki tarafla da problemler yaşayabiliyorsun. Bu da seni stresli bir insan yapıyor. Ama hiç canını sıkma, bence sen doğru yoldasın. ? Sen sadece kendi mutluluğuna odaklan, çünkü herkesi aynı anda mutlu edemezsin. Denge Partisi’ni ne zaman kurmayı planlıyorsun acaba? Partinin genel başkanı zaten senden başkası olamaz! ?

Bu haber toplam 7307 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.