Yemekteyiz’de Onur Büyüktopçu yarışmacıya fena p-atladı!

Onur Büyüktopçuyu En sonunda delirttiler

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, haftanın 3. yarışması olan Aytekin Bey`in konuşmalarına daha fazla dayanamadı ve tepki gösterdi. TV8`in sevilen programı Yemekteyiz`de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, haftanın 3. gününde konuk olduğu masada Aytekin Bey`in yorumları karşısında tepkisini dile getirdi. Eleştiri yapan bir yarışmacının yorumlarını abartı bulan Onur Büyük Topçu yarışmacıya cevap verdi. Baharatları fazla bulan yarışmacı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.Büyüktopçu “Ben seyirci olsam a-cı sevmesem ben bu yarışmaya katılmam” dedi. Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, haftanın 3. yarışması olan Aytekin Bey`in konuşmalarına daha fazla dayanamadı ve tepki gösterdi. TV8`in sevilen programı Yemekteyiz`de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor. Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, haftanın 3. gününde konuk olduğu masada Aytekin Bey`in yorumları karşısında tepkisini dile getirdi.

Eleştiri yapan bir yarışmacının yorumlarını abartı bulan Onur Büyük Topçu yarışmacıya cevap verdi. Baharatları fazla bulan yarışmacı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.Büyüktopçu “Ben seyirci olsam a-cı sevmesem ben bu yarışmaya katılmam” dedi.