ÜNLÜ İSİM H-AYATINI K-AYBETTİ

...

Ünlü sporcu h-ayatını k-aybetti. Çorlu'da önceki gün iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen k-azada a-ğır y-aralanan şampiyon bilardocu, y-aşam m-ücadelesine yenik düşerek h-ayatını k-aybetti. Edinilen bilgilere nazaran, geçtiğimiz Çarşamba günü

Çetin Emeç Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Hayri Akgün idaresindeki 59 PB 5.. Plakalı otomobile caddedeki kavşağa geldiği sırada bir başka otomobil ç-arptı. Kazada otomobil sürücüsü Hayri A. Ile eşi Nilüışık A. Y-aralandı. K-azayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen sıhhat ekiplerince Çorlu Devlet H-astanesine kaldırılan y-aralı karı - koca tedavi altına alındı. Eşine nazaran durumu daha ağır olan Hayri A. Meydana getirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak h-ayatını k-aybetti.

Çeşitli şampiyonlukları ve dereceleri de bulunan bilardo sporcusu da olan Hayri Akgün ise Türkiye Bilardo Federasyonu da taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "değerli sporcumuz Hayri Akgün geçirmiş olduğu elim bir t-rafik k-azası sonucu h-ayatını k-aybetmiştir. Kendisine allah'tan r-ahmet, aynı kazada y-aralanan eşine ve ailesine sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun" ibarelerine yer verildi.