ÜNLÜ İSİM BEBEĞİNİ K-AYBETTİ

Açıklama Geldi

Ünlü çiftten k-ötü h-aber geldi. Uzun süredir setlerden uzak olan oyuncu Sinem Kobal'ın kısa süre önce bebeğini d-üşürdüğü öğrenildi. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu

Sinem Kobal, bebeğini d-üşürdü. Nikahtan sonra 'Ne zaman anne olacaksınız?' sorusuna '2018'de düşünüyoruz' cevabını veren güzel oyuncu, birkaç hafta önce h-amile olduğunu öğrendi. Ancak çiftin bebek Sevinçleri k-ursaklarında kaldı. Oyuncu 3 hafta önce b-ebeğini k-aybetti. Kısa süre önce b-ebeğini k-aybeden oyuncuya en büyük desteği eşi Kenan İmirzalıoğlu verdi. Çift, biraz olsun moral toplamak için Çeşme'ye tatile gitti. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evliliğe ilk adımını atmıştı. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü.

Ünlü çiftten k-ötü h-aber geldi. Uzun süredir setlerden uzak olan oyuncu Sinem Kobal'ın kısa süre önce bebeğini d-üşürdüğü öğrenildi. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, bebeğini d-üşürdü. Nikahtan sonra 'Ne zaman anne olacaksınız?' sorusuna '2018'de düşünüyoruz' cevabını veren güzel oyuncu, birkaç hafta önce h-amile olduğunu öğrendi. Ancak çiftin bebek Sevinçleri k-ursaklarında kaldı. Oyuncu 3 hafta önce b-ebeğini k-aybetti. Kısa süre önce b-ebeğini k-aybeden oyuncuya en büyük desteği eşi Kenan İmirzalıoğlu verdi. Çift, biraz olsun moral toplamak için Çeşme'ye tatile gitti. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evliliğe ilk adımını atmıştı. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü.