Tarkan’dan Duygulandıran Ayşen Gruda Paylaşımı:

Ayşen Gruda Paylaşımı:

Ünlü şarkıcı Tarkan, 74 yaşında h-ayatını -kaybeden usta oyunu Ayşen Gruda h-akkında yaptığı “Bir yıldız daha k-aydı” paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, dün bir süredir t-edavi gördüğü h-astanede h-ayatını kaybetti. Usta ismin ö-l-ümü ünlü isimleri y-asa boğdu.

Megastar Tarkan’ın Ayşen Gruda hakkında yaptığı p-aylaşım ise herkesi duygulandırdı. “BİR YILDIZ DAHA KAYDI” Megastar, instagram hesabından Ayşen Gruda’nın fotoğrafını paylaşıp, “Bir yıldız daha kaydı. B-aşımız s-ağ olsun. Her zaman sevgiyle anacağımız ve hiç unutmayacağımız Ayşen Gruda nurlar içinde y-atsın” i-fadelerini kullandı. “13.45’TE HAYATINI KAYBETTİ” Bir süredir y-oğun bakımda t-edavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, dün 13.45’te h-ayatını k-aybetti.

Usta sanatçının ö-l-ümü üzerine açıklama yapan d-oktoru, “Kendisini 1 aydır y-oğun b-akımda t-akip ettik. 2 gündür tansiyonu çok d-üşük seyretti. Kendisi 13.45’te k-aybetti. Pankreas K-anseri ve k-a-namadan dolayı kendisini kaybettik. En ileri derecede t-edavi etmeye çalıştık, vicdanımız rahat” i-fadesini kullandı.