Kanal D tarihinde böylesi ilk kez oldu! 9 oyuncu birden diziden ayrıldı

Kanal D’nin büyük umutlarla sezon b-aşında yayına s-oktuğu dizisi

Kanal D’nin büyük umutlarla sezon b-aşında yayına s-oktuğu dizisi Bir Litre Gözyaşı bir türlü beklenilen reyting b-aşarısı gösterememiş ve dizinin erken f-inal yapacağı daha haftalar öncesinden k-onuşulmaya b-aşlamıştı. 3 haftalık sezon arasından s-onra yayın h-ayatına yeniden başlayan Kanal D’nin dizisi Bir Litre Gözyaşı’nda y-aşanan değişiklikler seyirciyi ş-o-k etti. Bir türlü beklenilen reyting başarısını g-österemeyen dizi için erken fi-nal yapacağını i-ddia edilmişti.

Bir Litre Gözyaşı dizisi, s-ezon arasından s-onra bambaşka bir k-onseptle yeniden ekrana d-öndü seyircinin k-afası f-ena halde k-arıştı.

Sanem Çelik’in oynadığı Cihan’ın annesi Figen’in ö-l-düğü ortaya çıktı. Annesi Güzin ile birlikte yan yana m*zarlarda yatan Figen’in neden ö-l-düğü m-erak k-onusu oldu.

Dizi, sezon arasında reytinglerinin d-üşük olması nedeniyle konsept değişikliğine gitmişti. Yeni bölümleri m-erakla beklenen dizide 5 yıl s-onrasına zaman atlaması y-aşandı. Cihan üniversiteyi bitirmiş, Mahir ö-l-müş, Figen ve Güzin ö-l-müştü.

M*zar taşlarına bakan seyirci aynı gün mü ö-l-düler yoksa bir k-aza mı geçirdiler anlayamadı. Çünkü ö-l-üm tarihleri m*zardaki çiçeklerle k-apatılmıştı.

Bu konuyla ilgili dizinin yapımcılarından henüz net bir a-çıklama yok. Yeni bölüm fragmanında seyirci bu soruların c-evabını öğrenecek.

Bu arada Mahir’in tam olarak nasıl ö-l-düğü anlaşılamadı ama Cihan’ın “O klübeden çıkmasına izin vermeseydim, Mahir ö-l-meyecekti” sözleri d-ikkat çekti. Papatya’nın “Mahir, sana yardım getirmek için gitti” s-özünden ikisinin bir yerde m-ahsur kaldıkları ve Mahir’in yardım getirmek için gittiği ve s-onrasında ö-l-düğü ya da ö-l-dü s-andığı anlaşıldı.

Ancak Kerem ismiyle dizide yer alacak kişi ise yine Mert Yazıcıoğlu! Tanıtımda Mahir’in Kerem diye tanıtılmasıyla herkesin k-afası k-arıştı! Aslında Mahir ö-l-medi ve Kerem olarak yıllar s-onra geri mi d-önüyor, yoksa bir benzerlik mi, ikizi mi var?

Mahir, Cihan’ın çalıştığı şirketin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geri dönüyor. Ancak ismi Kerem. Cihan’ın ismini duyduğunda hiç bir t-epki vermemesinden, hafızasını k-aybettiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada bu şekilde y-orumlar yapıyorlar.

Bir Litre Gözyaşı dizisi artık gençlik dizisi olarak devam edecek. Cihan’ın h-astalığının ise durdurulduğu ve ilerlemediği ortaya çıktı.

Diziden Figen, Güzin karakterlerinin Cihan’ın arkadaşı Hande ile birlikte 6 kişi daha ayrıldı.