İSTANBUL'DA H-AİN S-ALDIRI! ÇOK SAYIDA EKİP O-LAY YERİNDE

Haber Geldi

İstanbul'da sıcak saatler, çok sayıda ekip vaka yerinde. Polise s-ilahlı s-aldırı düzenlendi. Esenyurt'ta sivil polis ekibinin dur u-yarmaına uymayan şüpheliler polis aracına k-urşun y-ağdırdı.. Esenyurt Ardıçlı Mahallesi'nde devriye görevini yerine

getiren sivil polis ekipleri öğle saatlerinde ş-üphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' uyarıı yapması üzerine şüpheliler durmayarak kaçmaya devam etti. Bu kaçış sırasında otomobilden ekip aracına a-teş a-çıldı. Şüphelilerin t-abancaından çıkan k-urşunlar ekip otosuna i-sabet etti. Hücumu polisler y-ara a-lmadan atlattı. Ş-üpheliler beyaz bir arala k-açarak k-ayıplara karışırken vaka yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi.

Ş-üpheliler k-açarken bir birey tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vaka yerine gelen Polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İ-sabet alan otomobilin çevresinde araştırma icra eden polisler ş-üphelilerin y-akalanması için çalışma başlattı.

İstanbul'da sıcak saatler, çok sayıda ekip vaka yerinde. Polise s-ilahlı s-aldırı düzenlendi. Esenyurt'ta sivil polis ekibinin dur u-yarmaına uymayan şüpheliler polis aracına k-urşun y-ağdırdı.. Esenyurt Ardıçlı Mahallesi'nde devriye görevini yerine getiren sivil polis ekipleri öğle saatlerinde ş-üphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' uyarıı yapması üzerine şüpheliler durmayarak kaçmaya devam etti. Bu kaçış sırasında otomobilden ekip aracına a-teş a-çıldı. Şüphelilerin t-abancaından çıkan k-urşunlar ekip otosuna i-sabet etti. Hücumu polisler y-ara a-lmadan atlattı. Ş-üpheliler beyaz bir arala k-açarak k-ayıplara karışırken vaka yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Ş-üpheliler k-açarken bir birey tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vaka yerine gelen Polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İ-sabet alan otomobilin çevresinde araştırma icra eden polisler ş-üphelilerin y-akalanması için çalışma başlattı.