Diriliş Ertuğrul’un güzel oyuncusu sahte doktor kurbanı Son hali ş-oke etti

Son hali ş-oke etti

Bir güzellik merkezine giden Diriliş Ertuğrul’un Selcan Hatun’u Didem Balçın’ın yüzünde y-aralar çıktı. S-ahte d-oktor tarafından t-edavi edildiğini öğrenen Balçın, güzellik merkezi ve d-oktordan ş-ikayetçi oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul’da Selcan Hatun karakterine

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul’da Selcan Hatun karakterine h-ayat veren, geçtiğimiz günlerde güzellik merkezine giden ünlü oyuncu Didem Balçın’ın yüzünde y-aralar çıktı. Sahte d-oktor tarafından t-edavi edildiğini öğrenen Balçın, güzellik merkezi ve d-oktordan ş-ikayetçi oldu. Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezine giden ünlü oyuncu Didem Balçın’ın yüzünde y-aralar çıktı. S-ahte d-oktor tarafından t-edavi edildiğini öğrenen Balçın, güzellik merkezi ve d-oktordan şi-kayetçi oldu.

Didem Balçın, bir güzellik merkezinde yüzüne ‘Altın iğne’ adı verilen bir estetik uygulaması yaptırdı. Yüzünde a-ğır y-anma ve ş-işlik meydana geldikten sonra d-oktorun s-ahte olduğunu öğrenen Balçın, soluğu İstanbul Cumhuriyet B-aşsavcılığı’nda aldı.

Ünlü oyuncu Didem Balçın, geçtiğimiz aylarda bir güzellik merkezine giderek yüzünün daha parlak ve c-anlı durması için altın i-ğne denilen bir estetik uygulaması yaptırmak istedi. Merkezde İran’da tıp eğitimi aldığı i-ddia edilen bir doktorla anlaşan Balçın, işlem sonrası herhangi bir y-an etki yaşamayacağının da garantisini aldı. Ancak o-perasyonun yapıldığı gün, genç oyuncunun yüz bölgesinde a-ğır derece y-anma ve a-ğrı meydana geldi.

Fakat d-oktorlar, genç oyuncuyu i-ğnelerin etkisi nedeniyle böyle bir ş-ikayet yaşandığını belirterek onu evine gönderdi. Kendisine tedavi amaçlı verilen ilaç ve kremleri kullanan Balçın’ın yüzünde meydana gelen ş-işlik ve a-ğrılar, y-ara haline dönüştü. Tanınmaz hale gelen Balçın, kendisine t-edavi u-ygulayan d-oktoru aradı. Ancak genç oyuncu, d-oktorun söz konusu güzellik merkezinden ayrıldığını ve gerçekte d-oktor olmadığını fark etti. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet B-aşsavcılığı’na i-hbarda bulunan Balçın, güzellik merkezi sahibi ve s-ahte d-oktordan ş-ikayetçi oldu.

Güzellik merkezi ve sahte doktordan ş-ikayetçi olan Didem Balçın, yüzündeki a-ğrılar ve ş-işlik nedeniyle uzun süre evinden çıkamadı. Balçın, a-ğrıların ve ş-işliğin azalmasından sonra ilk kez evinden çıkarak ‘Aslı Gibidir’ adlı sinema filminin galasına gitti. Ünlü oyuncu güzellik merkezi ve sahte doktora d-ava açtığı için konuşamayacağını söyledi.

İşte güzel oyuncunun s-on hali

İşte güzel oyuncunun s-on hali