Çiğdem Artık Yok

...

Hatay’da, 25 yaşındaki genç kız 12 katlı binanın çatısından a-tlayarak Vefat Etti. Defne ilçesinde bir markette çalışan Çiğdem Sarıgül (25) iddiaya göre, iş yerinden geç çıkınca babası ile tartıştı. T-artışma üzerine babası, kızına tokat attı.Buna sinirlenen genç kız oturdukları

12 katlı binanın çatısına çıkarak kendini b-oşluğa b-ıraktı. Beton zemine ç-akılan Çiğdem Sarıgül olay yerinde Vefat Etti. Çiğdem Sarıgül’ün Vefat Etmeden önce sosyal medya hesabından “Yaşamak ya da ö-lmek ne fark eder ki? Birinde a-cı ç-ekiyorsun, birinde boş yatıyorsun. Ben de yatmak istiyorum” cümlesini paylaşarak canlı yayın yaptığı ve ardından canlı yayını durdurarak, kendini b-oşluğa bıraktığı öğrenildi. Vefat Eden Çiğdem Sarıgül’ün c-enazesi yapılan işlemlerin ardından Antakya M-ezarlık Kompleksinden kaldırılarak, Defne ilçesi Bostancık Mahalle M-ezarlığına d-efnedildi. Hatay’da, 25 yaşındaki genç kız 12 katlı binanın çatısından a-tlayarak Vefat Etti. Defne ilçesinde bir markette çalışan Çiğdem Sarıgül (25) iddiaya göre, iş yerinden geç çıkınca babası ile tartıştı. T-artışma üzerine babası, kızına tokat attı.Buna sinirlenen genç kız oturdukları 12 katlı binanın çatısına çıkarak kendini b-oşluğa b-ıraktı.

Beton zemine ç-akılan Çiğdem Sarıgül olay yerinde Vefat Etti. Çiğdem Sarıgül’ün Vefat Etmeden önce sosyal medya hesabından “Yaşamak ya da ö-lmek ne fark eder ki? Birinde a-cı ç-ekiyorsun, birinde boş yatıyorsun. Ben de yatmak istiyorum” cümlesini paylaşarak canlı yayın yaptığı ve ardından canlı yayını durdurarak, kendini b-oşluğa bıraktığı öğrenildi. Vefat Eden Çiğdem Sarıgül’ün c-enazesi yapılan işlemlerin ardından Antakya M-ezarlık Kompleksinden kaldırılarak, Defne ilçesi Bostancık Mahalle M-ezarlığına d-efnedildi.