BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

Haber Diyarbakır'dan Geldi.

Mezarlığa giden H-ayvan Hakları Federasyonu Diyarbakır Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler, a-cı çekerek c-an veren köpeğin yaralı yavrusunu barınağa götürerek tedavi altına alırken, köpeği k-atledenlerin yakalanması için suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Merkez

Bağlar ilçesindeki Yeniköy M-ezarlığı'nda yakılmış köpek ö-lüsü bulundu. Vatandaşların s-uç duyurusuı üzerine vaka yerine gelen H-ayvan Hakları Fedarasyonu Diyarbakır Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler ve dostları, yakılarak ö-ldürülen köpeğin ö-lüsü ve y-aralı yavrusuyla karşılaştı. Y-aralı yavru k-öpeği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi H-ayvan Barınağına götürmüş olan Ekmekçiler, yüzü ve gözü y-anan yavru köpeği tedavi altına aldırdı. Tedavi altına alınan yavru köpeğin barınaktaki takibi sürerken, Ekmekçiler, vatandaşların ihbarı üzerine geldikleri m-ezarlıkta y-akılarak ö-ldürülen k-öpekle karşılaştıklarını belirterek şöyle konuştu "Mezarlık duvarı dibinde bulduğumuz köpeği, yavrusunun gözleri önünde maalesef canlı canlı y-akmışlar.

Meydana getirdiğimız ilk incelemede, köpeğe t-ecavüz edilmiş olduğu, peşinden da canlı canlı y-akıldığı kanısındayız. Yavrusunun da yüzünde y-anıklar vardı, muhtemelen o kaçmayı başardı. Onu da y-aralı bulduk ve barınağa getirerek tedavisini yaptırdık. Bunu yapanların bir an önce bulunması için lüzumlu girişimlere başladık. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı ve güvenlik Müdürlüğü'ne s-uç duyurusunda bulunacağız. Bu v-ahşeti yapanların bir an önce yakalanmasını istiyoruz."