A-m-eliyat Sırasında G-az Kaçırınca K-adının V-ücudu Bir Anda

A-m-eliyat Sırasında G-az Kaçırınca Kadının Vücudu Bir Anda..Ameliyat Sırasında- Gaz Kaçırınca Kadının Vücudu Bir Anda..Tokyo’da lazerli ameliyat sırasında gaz çıkaran kadının vücudu ciddi şekilde yandı.

Tokyo Medical Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyata alınan 30’lu yaşlarındaki bir kadın hasta, r-ahminin alt kısmına lazerli cerrahi müdahale sırasında g-azını kaçırdı. Lazerin a-teşlediği g-az p-a-tlayınca kadının vücudu a-levler içinde kaldı. Adı açıklanmayan k-adın hastanın beli ve b-acaklarında c-iddi y-anıklar oluştu.

Sıra dışı olay Tokyo Medical Üniversite Hastanesi’nin Shinjuku’da bulunan binasında nisan ayında yaşandı fakat başlatılan soruşturmanın detayları kamuoyuyla yeni paylaşıldı. Uzmanlardan oluşan araştırma komitesinin raporunda, a-meliyathanede cerrahi operasyon sırasında herhangi bir y-anıcı m-adde bulunmadığı açıklandı. Ameliyat ekipmanında da herhangi bir hata unsuruna rastlanmadığı belirtildi.Kamuoyuyla paylaşılan raporda:

“H-astanın b-ağırsağından çıkan gaz a-meliyathaneye sızınca operasyonda kullanılan lazer ortamda bulunan g-azın a-lev a-lmasına sebep oldu.