03 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

YENİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeni açıklamalarda bulundu

Yeni açıklamalarda bulundu

28 Eylül 2019 Cumartesi 22:53

Yaşanan depremi bilen ünlü kahin, İstanbul için yeni uyarıda bulundu. 6 ve 7 S-d-de-tinde ve tarihi  DETAY Kahin Yeni Açıklama Yaptı.. Özel bir televizyona konuşan Hollandalı deprem kahini Frank Hoogerbeets, İstanbul'da yaşanan son depremin ardından İstanbulluları uyardı.

2a-006.jpg

Deprem kahini' olarak anılan Frank Hoogerbeets, önceki tahminlerinin doğru çıkması ile çok konuşulmuştu.A Haber televizyonuna konuşan Hollandalı de-prem uzmanı İstanbul'da yaşanan son depremin ardından açıklamalarda bulundu.  Hoogerbeets, "Dün baktığımızda 4.9 oldu bugün baktığımızda ise 5.7 şid-detinde oldu. Bu kesinlikle daha da şid-detlenecek gibi görünüyor. Bir açıdan baktığınızda gerçekten şanslı hissedebiliriz kendimizi, çünkü bu bizim için bir u-yarı niteliğinde.Bunu söylemek oldukça güç. Belki önümüzde 6 veya 7 büyüklüğünde dep-remler olabilir. Ama bu 1 yıl da 10 yıl da alabilir." dedi.  Diğer konumlarla ilgili olarak ne söyleyebilirsiniz?

3-20190928225741.jpg

Özellikle bölgeyle ilgili olarak, diğer bölgeleri de tetikleyecek mi?Evet kesinlikle bu olabilir, gerçekleşebilir. Bundan 20 yıl önce İstanbul'da bunun gerçekleştiğini biliyoruz. İstanbul'un batısına baktığımızda burada dep-remlerin kayıtlara geçtiğini görüyoruz.Önümüzdkei büyük ölç.ekli bir dep-remin İstanbul'un batı ksımında olacağını öngörebiliriz. Marmara Denizi'nde 20 yıldır küçük dep-remler olduğunun altını çizen Hoogerbeets, İstanbul'un Batı yakasında büyük bir dep-rem beklediğini söyledi. Frank Hoogerbeets, kullanıcıların ısrarına kayıtsız kalamayarak bugün Türkçe bir tweet attı.Hoogerbeets, Silivri dep-premine  ı-li-şkin,

4-799.jpg

"Lütfen dep-rem  yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece dep-rem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA